Videolar açılmadı usta bende :S
Printable View
Videolar açılmadı usta bende :S
1.4 clioma tutunabilenle yaristan sonra yemege gidicez.deli atar yaparım telden ulasin:D
No name Hand made ne derse :) El yapımı Anltaya da yapılmış ;)
0 - 400 spec leri apayrı bişey senin gibi o speclerde kaç kişi hazırlık yapabilirki :) Maşallah aracınızın drag metini duymuştum öncedende :icon_tup:
Som306 tım kanka az kaldı geliyorum eğlenelim güzelce :icon_tup:
[QUOTE=Cihan Çizmeci;1680746]No name Hand made ne derse :) El yapımı Anltaya da yapılmış ;)
0 - 400 spec leri apayrı bişey senin gibi o speclerde kaç kişi hazırlık yapabilirki :) Maşallah aracınızın drag metini duymuştum öncedende :icon_tup:
Som306 tım kanka az kaldı geliyorum eğlenelim güzelce :icon_tup:[/tşk kardeşim sesi cok guzel gelıyor
kırmızının eksozu greddy el yapımı deil
ARkadaşlar herkese slm öncelikle;
Alper abiye aracı ben SATTIM:(,araçta kısa yok,denildiği gibi piston(11.3 sıkıştırma),cip,filtre,bide egsoz vardı:),Şunu çok net söyleyebilirimki bu speclerde 'K'yı geçebilen araçlara maşallah:icon_tup:,Fazla plomiğe gerek yok gerçekten çıkın tekrardan deneyin herkes görsün sonucu,neyse tüm araçlara maşallah şimdiden:icon_tup::icon_tup:
denemeler ne zaman yapılıyor tam 11'indemi??
araba antalyaya geldiginden beri bile 1000km yapmamıstır :D:D yani bu demek oluyorki 1 yıl kadar :D
ne agrıtıcam olum bugune kadar sen belınımı agrıttın sankı mılletı gecerken................:)
org günü yaklaşıyor yazalımmı adınızı gençler....:)
onur gökalp die başlayımmı ne diyonuz :D
Nezaman org...
ohhh bayadırda yarış almıyordu damarlarımız hadeeeee:D Efe liste yaparken kendinide unutmada:)
Beyler aman dikkat edin denetim cok sıkı dun gece yanı bu sabaha karsı kemerde aracımı bagladılar. Muayeneyı ıptal ettıler egzoz fılm ne var ne yok sokmemız gerekıyormuş..
Muhtemelen rollıng gecesıne gelemıcem, gıdecek arkadaşların cok dıkkat etmesını tavsıye edıyorum :)
Geçmiş olsun ..
Be nası yapıcam o zaman :) Alper abi benim sesi bilir benim orda takılmam imkansız o zaman.Halen kararsızım uçakla araba arasında :)
valla birader gezen geziyor sadece yanına antalyayı bilen birin alcaksın :)