User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Saxo b20 videosu ---ACIKLAMA---

Gambino
    Misafir

Saxo b20 videosu ---ACIKLAMA---

Hani girmiyordun, neden girdin diyenler olacakti fakat bazi seyler duydum, ve bir arkadasim icin bazi seyleri aciklamam gerektigini dusundum.

Oncelikle tekrar 5 psi in tartismasina girmicem, herkes ozgurdur, isteyene inanir, isteyen inanmaz.

Video daki yazilar kesinlikle Utku icin yazilmamistir. Benim bir zamanlar emek harcayarak yaptigim saxo ma , camur atanlar icin yazilmistir. Ben videoyu yaptigim zaman, nete koymadan once Utku yu aradim ve , bole bole video koyuyorum senin icin bir mahsuru varmi dedim, video da gecildigin de soyledim, hayir koyabilirsin ne olacak dedi.

Fakat bu video yuzunden yakin arkadasim olan utku ile aram bozuldu cunku utku ist a gittigi zaman , ve ankarada bazi insanlar sanirim yazilarin icerigini ve ne sebeple yazildigin anlamadiklari icin, sanki o yazilar utkuya yazilmis gibi sanmislar ve ist da utkuya sormuslar, bu adam neden senin icin oyle seyler yazmis diye. Utku bu duruma kirilmis, bu sebeple aramiaz acildi, neyse ki daha sonra konusup halledebildik Utku ile, sonucta utku iyi bir arkadasimdir, aramizin boyle sacma birsey icin bozulmasini ne o istedi, ne de ben, ve konusulup sorunlar cozuldu.

Ustune basarak soyluyorum ki, o yazilar kesinlikle UTKU icin degildir, kimse utku yu asagilamak, kucuk dusurmek vs. vs. icin yazilmis sanmasin, o yazilarin sahibleri kendilerini biliyorlar eskiden kalanlar.

Bir de hortum muhabbeti varmis, wg hortumu sokuldu die? O gece bir hortum sokulde evet, blow off un hortumunu soktuk cunku adi birseydi ve basinc kaciriyordur. Sonuc olarak arabada sadece 1 tane extra enjector vardir, wg sokuldugu zaman turbo basabildigini basar ve o basinclari karsilayacak benzin ayari yoktu araba, yani yuksek basinclar basmak mumkun degildi, ayrica arabanin henuz 2. ya da 3. gunuydu, original sikistirma ile, basinci hemen acmazdik o sekilde. Ve son olarak yuksek basincli bir turbo araba, atmosferik bir araba ile o sekilde gitmez. O gece olanlar ile hepimiz utku ile arkadasiz, bizim dusmanimiz degil ki biz ona oyun yapalim. Utku hortum demis, bazi lari onu wastegate hortumuna cevirmisler.

Ikincisi mertcan basmiyorum demis, mertcan ile 10 kere denedik, fark degismedi ayni oldu, baska videolarda var, fark ayni ve yine basarken, hatta 1-2-3 die sayarken. Ayrica mertcan eger basmadiysa, ve basmayip okadar fark olmussa, demekki bassa gececekmis 

Her neyse bunlari soylemek istedim, cunku utkunun bu olaydan dolayi, yasadiklari ve hissettikleri beni uzdu, sonucta hic bir arkadasimin o duruma dusmesini istemem, hele ki bu benim yuzumden olmus ise. DEdigim gibi yazilari yanlis anlayanlar olmus, bunu belirtmek istedim.

Bunlari Utku icin yazmak istedim, kendim icin ya da baskasi icin degil. Yorum yazip 5 psi degildi vs. vs. vs. tartismasina sokacak mesajlar yazmayin, dedigim gibi isteyen inanir isteyene inanmaz.

Burtay

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    +100000000000000000
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    delı hortlatmıssın konuyu

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    delı hortlatmıssın konuyu
    harbı yav aklım hatunda yanlış oldu kusra bakmayın
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)