|
|
#1 | |||
|
Otomobil: Tegrahawk
|
atasehıre muhabbete gelmısken eray kankamızda 600RR ı ıle oradaydı. bı deneme yapalım dedık
![]() vıdeoların bırınde 3bın devırde basıyorum dıgerlerınde 5bın devır cıvarlarındayız.1.4 bar basıyorum. erayın ıstedıgı yerlerdede bastık ve guzel denemeler oldu. eray kankama tesekkurler ıyı seyırler 3000devır vıdeosu 5000devır vıdeosu buda erayın denemekten gına getırdıgı vıdeoda kendısıne sıttır dıt ulen maymun olduk dedıgımız vıdeo ![]() 2, VİTES burdada BUDA BONUS eray kovboy reşitin itme taktiğini uygulamaya çalışıyor ![]() __________________________________ 5.3 sec..
Son Düzenleyen stlegal; 05-09-2010 19:41. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
konu temizlenmiş beyler sadece izleyin yorum içinizde kalsın
__________________________________ 5.3 sec..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Motoru kullanan iyi yatamamış
ve hızlı vites atamıyor motoru da biraz leş gibi duruyor yoksa geçemessiniz 600RR ciddi bir motordur ... yinede Maşallah
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: GTİ
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
K7 GSXR 1000 kanka
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
valla abi ben artık senin arabanla ilgili hiç yorum yapmayacağım sonra yancı oluyoruz el ... ile gerdeğe giriyo oluyoruz herşeyin bi vakti zamanı var olur elbet birgün hızlı arabamız
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
muştu ben artık kale bile almıyorum götü yiyen arabası olan varsa çıksın denesin benle karı gibi arkamdan konuşulmasın videolara göre karşılaştırma yapılmasın tek çeker 2 çeker 4 çeker alayına hazırım anamın düğününe hazırlamadım arabayı gazı olan arasın deniyim dahada ne diyim ..
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: memur isi teg
|
![]() abi tamam yaw anladık hızlısın
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
kardeşim bunun hızlılıkla alkası yok ben kimseye gider yapmıyorum ama arkamdan mal mal konuşuluyor bendemi terbiyesiz oluyum delikanlı olan çıkar dener etek giymez ...
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
masallah abi..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
olur böle seyler abi konustuk senle var öle tipler sen keyfine bak boswer kim nederse desin ya sen arabanıda kendinide biliosn salla geç abi
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
hayabusa turboydu mami
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: Evo IX
|
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Otomobil: k20a2... UD corsa...
|
ama atarına gıderıne + STP 20 dıyorum... varsa gecebılcegıne ınanan cıksın denesın... bızde hızlı araba gorelım...
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: Evo IX
|
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
valla abi herkesin arkadaşı vardır abisi vardır kardeşi vardır illaki bi yarışta yada hayatta taraf olduğu bir yer vardır ama taraf olmak karşı tarafa düşman olmak anlamındada değildir ben seni severim kendime yakın görürüm senin araban hakkında yorum yapmaya kendimi haklı görürüm sende müsade verirsin yaparım
ama iş öyle yerlere geliyorki bu olay normal hayatta yaşantımızda karşımıza çıkıyo yok onu derken onumu demek istedi yok öyle yaparken bunumu yaptı yok yalakalık yapıyo yok bilmem ne ne gerek var böyle şeylere bi türlü çözemiyorum kıçı kırık teneke parçaları için nedir bu hazımsızlık nedir bu çekememezlik nedir bu afra tafra bilmiyorum Benim hiç kimse ile sıkıntım derdim problemim yok kimse için kimseyede laf kelime yapmam kalbini kırmam ki kendi arabam için bile bu tarz bi muhabbete girmedim hızlıydı yada yavaştı arabam ama yeri geldi 106 larla bile gazladım gerek yok bu tarz polemiklere |
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
muştu selçuk edo diğer arkadaşlar yazıpta yanlış anlaşılma olmasın .yazıcağımı yazdım kim ne demek istedim anlasın artık sıkıldım deneyin benle..
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 08:14 ::::

ama atarına gıderıne + STP 20 dıyorum... varsa gecebılcegıne ınanan cıksın denesın... bızde hızlı araba gorelım...