|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: S2000
|
izlerken inanılmaz zewk aldığım bi video arkadaşlar sizinlede paylaşmak istedim...
iyi seyirler ![]() http://smotri.com/video/view/?id=v1515624dfc4 |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Range Rover, Focus cdti, S2000
|
güzel paylaşım
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Masallah mercedeslere butun bmw'leri parcaladilar ve geride biraktilar.. Mercedes'in panjuruna giren dubada ayri bir fantazi olmus
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
Video çok güzel, paylaşım için teşekkürler..
Arabalar yerden çok kesiliyor, pistden dolayımı yoksa o zamanın tutunma teknolojisi ilemi alakalı..? Şarkıda çok kaba helga tuzluğu verirmisin ahuahuha
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
yaHu nasıl ciciler yaa
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
keske hala uretılsee
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Az önce izledim gerçekten çok beğendim videoyu derleyen kişi çok güzel çalışmış güzel materyaller bulmuş. Bol bol 2 teker gördük.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
2.45 teki arbanın ön fren diskine ne olmuş öyle
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Uçan tabut CRX-æ101 Corolla-Dede Yadigarı Renault 12 TSW
|
__________________________________ Biliyorsan konuş ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar! Tombul Tuner
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
80 lerin sonu 90 ların basında 20 yasında olmak isterdim.. Bu kalitesiz video cekimleri, alman muhendisliginin en yuksek oldugu zamanlar, otomobil sektorunun tamamen ulkelere özgü oldugu yıllar.. alman arabasının hiçbir sekilde italyana benzememesi gibi.. veya bir japonla benzesmemesi gibi.. Yarısların amator ruhla olup ama profesyonelce yapılması.. teknolojinin cok bulasmadıgı zamanlar.. Videoda vites atarkenki tepkiler, arabaların pilotlara daha cok iş bıraktıgı zamanlar.. bu tarz videoları izledikçe kötü oluyorum.. Allahın gucune gitmesinde.. ben o zamanlarda yasasaymısım keske.. opelin 94 efsanelerini sıfır yakalasaymısım
))
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
güzel video.2 teker ve rwd lerin okadar yanlaması normal.wtcc btcc gibi serlerdede sık oluyor ama artık pistler daha güvenli.araçların uçacağı rampa yada sekeceği minare gibi bordürler yok
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
uf olmuş
![]() ya hakkaten nasıl ayrı bi çekici duruyor. Keşke o zamanları agu-ugu diyerek geçirmeseydik ![]() şimdi heyşeyin b*ku çıktı |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: VW Golf, Honda 1000RR, Bmw E90 3.20i
|
Çok keyifli bir video teşekkürler. Şuan üretimi başlasa satış rekorları kırıcak iki efsane araç heralde.. Kasa aynı olup yeni teknoloji motorlarla special car olarak üretilse efsane olur
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: ...
|
ya ellerine sağlık vallahi..
bence esas arabaların dönemi 90'lardı ya şu an hiçbiri bunlar kadar güzel gelmiyor gözüme.. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
harika ya mikemmel olmus
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechTurkey
|
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Son Düzenleyen M_PROJECT; 07-09-2010 08:16. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Genede e30 m3 ler cok güzeller. Bu videodaki araçların güçleri nedir ?
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 11 Golf GTI & 09 Mini JCW & 11 Corsa CDTI
|
93 senesinde bizde 190E vardı 2.0 otomatik içi maun falan fulldü yani. Tadı halen damağımdadır
__________________________________ I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: sattim..
|
abi süper bi video bee harbi soluyorum... ne olurdu sanki 85-95 arasındaki arabaları tekrar "0" olaraktan üretseler şimdiki teknoloji ile
![]() keşke nerdeee ... Saygılar Rıdvan.. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |