Hiç geçtim dememiş ancak o sürate kadar önde kalıyorum demiş..
Printable View
olgar kardesım maasallah araban gercektende guzel yuruyo
Oncelikle 335e cupraya ve m5e masallah dielim, herkes arabasina gusel bakmis kendi kararinca parcalar takmis.
Bende bu geceye sonradan dahil oldum, otobana girince ilk olarak 335le denedim, 2de 80de bastik yanlis olmasin ama 5-6 boy civari bir farkla gectim, bole olunca sora tekrar denemedik, yanima m5 geldi, yamanla 3kere denedik, ki bunlardan birinde 3.viteste 100de bastim, 265e kadar yuruduk, ve 2boy kadar onunde bitirdim. Daha sonra durduk, ve resitle konustuk, 335le ayni gittigini ama yinede deneyelim diye anlastik, ilk denemede 2de bastim 90 gibi, 4te arkama geldi her ne kadar yanyanayiz desede :) onune araba ciktigi iicnde birakmis olabilir, sora ikinci denemede 2de 90da bastik benim devir erken bitti ve 3e atamadim, vites kacirdim. Ve balata takili kaldi, ilk defa basima geldi, dedim ya motor kirildi yada sanziman gitti, meger balata isinmis ve yapismis. Durunca saolsun herkesle denedik ve gorduk, sora ayni sekilde geri donduk zaten.
Sonuc olarak bu solediklerimin disinda farkli bisi oldugunu dusunen veya iddia eden varsa ben herzaman tekrar denemeye hazirim...
şafak dedıgın dogru ben 3de 90da bastım one cıktım 4cektım 4 ortasınd geldın yarım boy onume cıktın yol tıkandı, 2denemede yıne aynı bastık 3de ben one cıktım o sıra senın patlama sesını duydum, o an cok uzuldum arabada sorun olmadıgı ıcın şimdı sevındım, ama mıllet cuprayı s2k 7boy gectı dedılerde ona cok uzuldum, bıdahakıne şafak 3de 100de basarım sende 3 alırsın zevklı deneme olur 2de basarsak zaten sen gecıceksın 2de cupra hıc yurumuyo
Araclara masallah.Deneyenlerden kimseyi tanimam ama bir yorum yapacagim.Ozellikle cuprali arkadas vites olayina cok takilmis.2'de 60 3'te 100 km gibi.Rollingte atiyorum 100'de denersin senin icin 3 iyi vitestir diger araba icin 2 ... Neden cunki her arabanin vites oranlari birbiriyle farklidir.Guclu olan arkada kalsa dahi gelir gecer...Yani rolling vitese göre değil hıza göre yapılır.Benim arabam da 3.vites 100 km 3 bin devirlere denk geliyor mesela :)