benim kullandığım zaman 200 e kadar yanyana gittik ztn.
fakat eski sahibi devir saatine bakmadan 7800 devirlerde vites attı ve ilk çıkışta geç kaldı..
Printable View
kullanım hatası v.b şeyler olmuş besbelli ama güzel bi ciğer sesi geliyo yani:)
kavgasız vti konusu hiç etik değil:D
NM 321 kartalda sertanlardakı Vtec 'di yanlış hatrlamıosam?
Farklı videolar varsa eklensın gorulsun tam olarak nasıl oldugu..
NM sertanlardayken denemişligim var NM ile ;)
İki aracada MaşallaH..
bbu nm vectra ya geçilen araç değilmi ???
bu araç o değil. vectra gelemiyor buna.
ewt sertan abinin eski aracı
vafla nsl gittiniz..
maşallah vti lere
o araba benm değil istediim gibi kullanamıyorum.. sana pm ile ulaşırım.istediğin hızda istediğin viteste top speede kadar basarıs..ama vitesleri 8500 de atmayı en iyi şöföre kullandırmayı unutmayın.şakaya gelmes
Maşallah Güzel Yürüyor :D hatta koşuyor nazar degmesın
denedıgınız gece bızde ordaydık VA VTİ ile ramazan abı herkese sordu denıyecekmısınız dıe herkes falan fılan dedı muhabbete geldık gıbılerınden sora deneme olmus insan bi haber verir bizde arabımızı gorurduk....
ya kardesım cıktı arabam allaha sukur ama o gece arac sahıplerını tanımıorumda bızım ramazan abı gıttı yanlarına hanı deneyelım dıe adamlar falan fılana getırdıler konuyu ramazan abıde bana dedı kımse denemıyor gıdelım dedı ..hanı bılseydık gıderdık peşlerıne neyse VA'dan korktular sanırım :p
abi Eh i biliyosun bizdeki halini ve şuan kdr yüklü araç hiç bi 106 geçilmedi ve gla geçipde meşhur oldu gibi laflar biraz garip geldi Eh iyi giden ve bizim için manevi değeri olan bi araç biliyosun cocuk gibi seviyoduk onu :D şuan yeni sahibini tanımıyorum ama yusufda kullanırken bi bakmıştım öyle stok egsoz stünde ara borular nasıl bilmiyorum ve shot ram filre mevcuttu ve sekromençlerinde sıkıntı var deniliyodu buraktaki gibi sorunsuz halede yola çıkarsa çok kişi üzeceğik bi araç he unutmamak lazım el elden üstündür hep geççek diye bişe yok yeri gelir elin oğlu geçer gider :D lafım sana değil yanış anlama:icon_tup:
l love giderci yaşar abim :D:D:D
hakkaten ayın HIT denemesi olmuş :)
Hit olmasının nedeni denemeden çok sonrasındaki yorumlar. Bu da güzek birşey, birkaç kez izlenip arka sayfalara düşmeyen wideo her zaman başarılıdır >:)
inş cumartesi asıl video gelecek:)
en kısa zamanda halledecez:D
2 aracada maşallah
ciger dedikleri bu oluyor sanırım
2 kişi..
video en geç yarın eklenir..
bekliyoruzz..:)
Yok pistonlu yok chipli yok timingli dediğiniz arabayı geçtiniz kardeşim değilmi ?
Geçtiğinizede sevindiniz değilmi video koydunuz gla ile bende o videolarda dedimki gla piston tepelerini eritmiş 180 den sonra gitmemiş araba ertesi gün araba crm ye geldi pistonlar değişti .Bozuk gla geçtiginizde sevindinizdeki kastım bu lakin sen başka birşey anlıyorsun zannedersem H yi geçtiginde helal olsun arabada birşey yoksa iyi gidiyor araban demedikmi burak ? burak çok güzel sesi var gidişide maşallah demedikmi burak? mami ile beraber değilmiydik burak hem o hem ben demedikmi ?
Şimdi buraya kalkmış sen niye böylesin diye yazı yazıyorsun .
Ayrıca konunun senin ile alakası yok sen neyin peşindesin çözemedim burak .Araba gitmiş başkasına ondan başkasına ondanda başkası almış :icon_tup:
İstanbulun kısasız en iyi giden vti 'ı EH vti dır bu araç Burakta iken bu araç istanbulun en iyi yürüyen VTI 'ı idi. Kısalıda AB vtecti.
Burak benim araba ile ilgili videolardan örnek ver işte.
Melih 1,5 sene oldu dvd ye çekeceksin halen bizim videoları kardeşim.
uzaktan almışlar video fakat ters çekim olmadığı burda çıkmış ortaya.
slm beyler ben hayri...okanın nikinden yazıyorum üye olmadıgım için,gla nın sağibi...arkadaşar lütfen benin olmadıgım ortamda benim muhabbetim yapılmasın bana sözü olanda beni arasın eh vtec güzel yürüyen bir araç eski sahibi burak arkadaşım şimdiki sagibide serdar arkadaşım allah güle güle kullanmak nasip etsin hoşça kalın...
maşallah vteclere.varsa iyi yuruyen vtec,306 gti(doğuştan gti cı burak):D hemen şimdi çıkar denerim arkadaşlar ;)
varmı gelen avrupa yakasındayız EK 106 ve ben çıkıyoruz vti,gti,rs v.s