maşallah vteclere.varsa iyi yuruyen vtec,306 gti(doğuştan gti cı burak):D hemen şimdi çıkar denerim arkadaşlar ;)
Printable View
maşallah vteclere.varsa iyi yuruyen vtec,306 gti(doğuştan gti cı burak):D hemen şimdi çıkar denerim arkadaşlar ;)
varmı gelen avrupa yakasındayız EK 106 ve ben çıkıyoruz vti,gti,rs v.s
eh vtı ıle 07 plakalı beyaz sedanla denedınız galıba sonuc nasıl? bılgısı olan varmı
ya ben dün bizim mercoyla bi vtı ile denedim bu o muydu :)
210 Da geçti be, banada camdan 2.4 diyon:p
helal olsun vtecime 3.2 ile gidiyo:)
ARKADAŞLAR KONUYU HORTLATACAĞIM AMA NEDENSE BİR TÜRLÜ BU SİTEYE ÜYE OLAMADIM BEN ARKADAŞIMIM PROFİLİYLE YAZIYORUM
NM321 SERTANDAN ÖNCEKİ SAHİBİYİM NM BENDEYKEN 306 GTİ 206 GTİ 106 GTİ ÇAKTIĞIM VİDEOLARI BİR HAYLİ MEVCUT AMA NEDENSE ABUK SABUK YORUMLAR YAPILMIŞ İSTEYENE GÖNDERİRİM NM BENDEYKEN ÇOĞU VTEC GELEMİYORDU AMA SERTAN BİLDİĞİM KADARIYLA MOTOR YAPTIRDI AMA HANGİ USTAYA HANGİ SANAYİDE?? ARAÇ SANIRIM ONDAN SONRA ESKİ PERFORMANSINA KAVUŞAMADI DEDİĞİM GİBİ İSTEYENE İTİNA İLE VİDEO GÖNDERİRİM BURGAZLİ82@HOTMAİL.COM
BAZI ARKADAŞLAR ZATEN BENİ TANIYOR İSMİM ÖMER VE CArmeetincglub MODERATÖRÜYDÜM BİR ZAMANLAR NEYSE UZATMAYAYIM HEPİNİZE BOL GAZLI BOL SESLİ BOL ADRENALİNLİ GÜNLER MODDAN HİÇBİR ZAMAN KOPMAMAK DİLEĞİYLE
Gerçi araba sertandan sonra emre kardeşimize ordan da uğurmumcuya satıldı
Neymiş bu eski tartışmalar aradan senelerde geçse hortlayabiliyor :D
Bende diyorum topragım ne gazlamış ,ama konuyu okuyunca çokkk eski video oldugunu gördüm .
EH vtec şuan ne durumda?
Denemelere cıkıyor mu?