inşllhhhhhhhh :)):)
Printable View
yasiiiinnnnn yarışırmısın benimle geçermisin CML yi:)
arabana küçük altın taktığımmmm.:)
Herkes sapıtmış :)
Herkes sapıtmış
bende okudum olay farklı boyuta varmış :) kadran yanılgısı her araçta olur zaten sovalye nickli arkadaşta olaya teknik yaklaşmış şanzuman oranına göre araba 10000 hp de olsa 8200 devirde gidiceği hız belli ;) diğer arkadaşta sapmaları belirtmiş olay açıklığa kavuşmuş sanırım :)
300 hp varmıdır bu araba ne guc alınıyor k20 lerde sc ıle?
çok güzel we cesur bir deneme olmuş tek el ile...
arabaya da maşşşşallah sübhanallah,nazar filan değmesin :)
Kadran kısmı saatli bomba düzeneği gibi :p Maaşallah ne güzel gidiyor.
ey yasınım maşallah :)
Maşallah Kardeşim,
ne kadranı ne yanılgısı
kadranın ıvmelenme hızı yeterı kadar acıklayıcı
gayet ıyı masallah
ben kadranda 350 yapıcam müsade varmı ?
sesi harika :)
Açıklamaya çalıştığı şey 270 yapamaz değil, siz 270 gördüğünüzde kadranda aslında tam olarak 270 olmadığıdır. Ki bu çok doğrudur da.. Hatta yan yana 2 farklı arabayı 150 ye sabitleyin, biri önde biri arkada kalır büyük ihtimalle.. Bu sapmayı gps ile bile tam olarak göremezseniz en iyi ölçümü drift box yapıyor bildiğim kadarıyla.. Onların buna özel kendi uyduları var çünkü..
Diğer yandan SC ye ayrı bir ilgim olduğundan videolar çok hoşuma gitti maşallah :)
Maşallah yasin iyi yapıştırmışsın.
her aracta sapma olur sapma değerleri aracına gore %4 ve %7 arasında değisir gercek hız olcumu drift box ile yapılır...
bu kadar tartısmaya ne hacet anlayamadım:S
işte bunu seviyorum :):D
http://i1009.hizliresim.com/2010/9/8/3172.jpg
öncelikle maşallah diyeyim
birde yasin kardeşim yanlış anlama lütfen ama araban bana yavaş geldi nedense yani hızlanma çok hızlı değil gibi nerdeyse sc siz kprolu gibi hızlanıyor bana göre
Güzel...Güzel... Maşallah kardeşim
maaşallah gerçektende,,cidden ivmelenmesi başarılı ,,,,sorunsuz güzel günlerde kullanın,,,sc nin seside ayrı bi güzellik katmış typer a :) .............
yasin maşaallah kardeşim,çok güzel hem sesi,hem hızlanması.o kadar emek verdin karşılığınıda aldın ALLAH ın izniyle.
evet yaa.. videoya bişi dediğimiz yok ki. adam gazlamış guzelde videosunu koymuş. ben sadece sapma var kadranda bunun da farkındasınız değil mi demek istedim. sonucta 8000 devirde yapması gereken hız bu.. yoksa arabasına bişi dediğimiz yok ki. bunu arkadas da anladı zaten sanırım..
maşallah VTC ye
Maşallah Kazasız Belasız Sürüşler.Ses Güzel, Gidiş Güzel :)
Masallah ses güzel
daha gideri var tabi sc olan arabada aftercooler da olur diğer sc markasında aftercoolerı kendinden var mesela. aftercooler ı ise ilerleyen zamanlarda maddi imkanlar doğrultusunda koyacağım. bunun yanında metenol kit de gerekecek onuda kesinlikle düşünüyorum. buji yağ ıvır zıvır bakımlardan ve baskı volanımı değiştirdikten sonra ortaya cok cok daha ciddi yürürlü birşeyler cıkıcak. tahmini 350 hp lerde olur belki daha fazla;) hp leri abartmamak lazım:)
maşallah kazasız belasız yanlıs anlamayın sakın sizin aracınız ıcın demıyorum aynı sj sesi coper s den cıkınca bu ne ya oyuncak araba gıbı dandık ses diyenler sımdı aynı sesi süper deyıp durmusler böle basıt dusunceyle kendılerını dusurmeyıp marka fanatıklıgı yapmamak lazım kazasız belasız sürüşler