maşallah kazasız belasız ...........
Printable View
maşallah kazasız belasız ...........
maşşallah güzel kadran
Aslında bana göre araç çok iyi uzayamıyor.Ben Type-R lara hiç binmedim ve kullanmadım diyebilirim.Çünkü bende Rover 220 turbo var.Şuanda softchip tuningle 0,8bar'da 240hp ama benim araçta tork çok yüksek (inanmak size kalmış) ben çok hızlı ve rahat bir şekilde 32 sn'de 240 kadranı görüyorum ve devir 6300 de!!!:D Yani gazı bırakmayabilirim de,çünkü daha basma payım bitmiyor.Fakat bende 6700d/dk'da kesiciye giriyor.Düşünün arada 400d/dk var.İstesem bu farkı kapatabilirim.Ama aracı zorlamıyorum.
Dolayısı ile demek istediğim,videoda ki Type-R'a bakıyorum, devir 8000'i geçiyor.Bu büyük bir devirdir.(8000d/dk kolay kolay çoğu araba çeviremez.)Yani demek istediğim hızlanma bu devire göre ve güce göre çok şaşırtıcı diyebilirim.Bu benim düşüncemdir.Aracın sorunumu var yoksa, buType-R'lar standart böylemidir hiç bilmiyorum.
Bu konuda değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Bu arada aracın sahibine sormak istiyorum.Motor arıza ikaz lambası sürekli neden yanıyodu...
Teşekkür ederim..
Kazasız günler..
evet arıza lambası egsoz müşürü çıkmıştı ondan yandı. yerine taktık fakat arızayı makinaya takıp söndürme fırsatım olmadı. şuan kocaelideyım ama malesef aracım istanbulda. beğenen beğenmeyen arkadaslara saygım sonsuz işim için gene bursaya gidiyordum yolu müsait gördüm bastım özellikle aracı hazırlayıpta cıkmadım. bende senin rover ı merak ettim. müsait olursan birgün istersen tabi seve seve deneriz istediğin devirde ve süratte:) sizin gibi bi çok arkadasımda beğenmeyebilr. koltuğuma oturun yeter...