Son kaza cekik ruhunu yansıtmıs "kaza yapıcaksan bile yanlayarak yap"
Printable View
Son kaza cekik ruhunu yansıtmıs "kaza yapıcaksan bile yanlayarak yap"
İstanbul şöförlerinin kıymetini bir kere daha anladım
şaka gıbı bunlar :D
bu gerizekalıların yanında bizimkiler KEN BLOCK sayılır :)
ne sacma kazalar yapıyorlar yaw anlam verebilmek mumkun değil adam durduk yere arkası donuk yayayı ezdi boyle bisey yok :D:D
başlığı cin trafikte diye okudum dedim noluyoruz :D
fılım setı gıbı:D
abuk subuk şeylerle beslenirlerse beyin bu kadar gelişir sonuç normal :) komik bayan sürücülerin videoları gibiler vallahi ... Ben burda araba kullansam 2 günde sinir krizinden geberrirm herhalde durup dururken gelip böyle salakca carpıcaklar aman Allahım ...
kafa kafaya carpisan bisikletliler bitirdi beni :D :hahaha:
Göz göre göre çakıyo bunlar :D Hele o bisikletli kazalar yok mu :D :D
en sondaki el freniyle toplamaya çalışsaydı çok güzel dönermiş aslında :D
çok fena birde bizim memlekette çok olan hani şöyle yolun ortsında dururlarda asi asi çekilmezler kenara. bak abi nasıl indirdi o bizdeki ilk insan lar gibi duran yaratıgı hep yapmak istemişimdir ama genelde aynayla çarparım en çok o bölüm hoşuma gitti
koskoca bol yolda 2 bisiklet kafa kafaya nasıl çarpışır :D:D
Son kaza fena:D
Acaba çin malı araç diye frenlerimi tutmuyor. :/
Kamera şakası gibi ya çok sinir bozucu bi durum aslında gerçekten böyle ise .Bir an orada kendimi düşündüm de off off kimse birşey yapmıyor mal mal çarpıp bakıyolar hemen başlardım adamsınız ulan :D .. ..
yada çin malı fren balataları ;)....güzel video ellere sağlık.
bunların gözleri önüne değilde başka bir tarafa bakıyo heralde kısılmaktan göremiyolar:D
sabah sabah resmen koptum gülmekten..hepsi şaka gibi kazaların:)
Orada oturup çekirdek kola izle dur :D çok kibar düşüyorlar motor yada bisikletten :D