[QUOTE=AhmetKS;1687742]m5 m3 m6 m8 m10 6+ silindir li yani hacimli her bmw 110 120km de basıldığı zaman avantajlıdır kardeşim
Printable View
Advanlar Yaramış :)
+ olarak subaru iyi gitmiş ama çok hızlı değil mesela 350hp lik bir cuprayı geçemez yada yakın giderler. çünkü cupra e39m5 i baya geçiyo :D
subaru ya maşaallah, e 39 m5 çok ağır kalıyor gerçekten .200 e kadar yavaş bir araba.
maşallah süper yürümüş.
hareket halındekı her yarıs 4 cekere dezavantaj, 2 cekere avantajdır.
burdakı denemede de 60 civarından basıyorlar, 3 e attıkları an sizin dediğiniz hızlara geliyorlar zaten.
denemeyı yapan BMWci arkadas zaten bilinçsiz biri değil dikkat ettiyseniz; iyice doldurayım falan diyor.
degerleri niye illa ki BMW nin avantajlı oldugu yerlere tasımak gerekıyor.
derdiniz bi kere sıfırdan kalkalım, bi de 100 den roll tamam.
Ama yarısın baslayacagı hıza hem siz karar vermişsiniz, simdi gecilince de adil bi deneme olmadı diyorsunuz.
Ayrıca 1,7 den kastın subarunun bastıgı basınc ise, Ersinin araba peak 1,5 bar gorup, 1,3 barlarda yürüyor. Buyrun ortadakı saate bakabilirsiniz.
Sen Nie Devamlı Bu Çerçeveden Bakıosun Denemelere Hala Anlamış Değilim? O Gece Denemeyin Yapanda Benim Videoyu Çekende Benim Sana Verende Benim, Ben Arabaları Denerken Arabaları Birbirine Geçirip Geçilmemesiyle Alakalı Şeylerden Bahsetmiyorum... Adil Olmadı Yarış vs Gibi Şeyler Konuşulmuyo Zaten Burda, O Gun Zaten Ersinle Daha Uzun Vitesleri Denemeye Yol Olarak Musait Olmadığı Için Deneyemedik, Avantaj Subaru'nundur Yurur Gider Dediğim Hızlarda Avantaj M5'indir Yurur Gider, Ama Sen Hala 8. Vitestemi Geçicek Ruya Goruyosan Oda Senin Gorusun No Problem.
120 110 100 altı denemeyin su bmwleri yürümüo malesef.
her motorun kendine ait karakteristik bir özelliği var zorlamanın bir anlamı yok biri topta ustun biri kalkışta üstün.biri aralarda üstün.İlla M ile denenicekse x bir araba,M in 100 altı olmaması lazım.Bende subaru severim o zaman 200 305 deneseydinizde 18g nin nefesinin nerede kesiliceğini görseydik.Gereksiz tartışıosunuz iki arabanında kendine göre güzel gittiği yerler avantajlı dezavantajlı olduğu yerler var.İkisinede maşallah.18g çok keyifli güzel bir turbodur.Allah iki araçada kaza bela yüzü göstermesin.
O Geceki Çektiğim Fotolardan Bi Kare Ekleyeyim
http://img27.imageshack.us/img27/9530/dsc0170dk.jpg
kardeşim yannlış anlama ancak roling konusunda tecrübesiz olduğun için bunları yazdığını biliyorum o yüzden tecrübeleri sana aktarıyoruz diyoruzki m5m3 farketmez 2.vites te basmayla 3.viteste basma arasnıda 3 4 boy fark olur. dikkat ettiysen bi videoda subaru arkadan gelip geçiyo ama ilk 2.viteste bastıkları gibi kopup gitmiyo bu m5 geçilmez anlamana gelmiyo bunuda unutma subaru öle yada böle geçer burda belirtilmek istenen sen m5 e avantajlı yerde basmış demişin orası avantajlı yer değil onu belirttik :)
maşallah iki aracada
sti'ın ses yakti yureklerumi :)
sti masalllaahhhhh
maşallah 2 aracada