her arabanin iyi kotu motorlari vardir , bosa tartisip kalp kirmayalim mekanik parcalar yuzunden .
Printable View
her arabanin iyi kotu motorlari vardir , bosa tartisip kalp kirmayalim mekanik parcalar yuzunden .
Başından sonuna kadar okudum konuyu fakat bir süreden sonra subaru uzunda hiç gitmeyen bir arabaya dönüşmüş anlam veremedigim bir şekilde..Denenen sti da 18G turbo var zaten 4.viteste bile ciğeri yetmiyen bir turbodur..Maşallah 2 aracada,allah sahiplerine kaza bela vermesin..Bende M5 veya M6 300 e kadar deneyebilirim..
Bir ara bende 18G kullanmıştım,4.vitesin sonlarında sıcak üflemeye başlıyor
Arkadaşlar ben m5 kullanıcısıyım arac benım
yorumları dikkatle inceledım. burada benım anlamadıgım ve merak ettiğim olay su
yorum yapan arkadaşların bazıları hayatında m5 veya subaru kullanmamıs hatta g..tunu bu araçlara koymamıs adam sadece kulaktan dolma yada internet alemınden bilgisayar basında öğrendiği bilgilerle burada bilmişlik taslayanlara bir kaç lafım olucak.
m5 2 de basmıs subaru 4te yurumus su sööle olmus bu bööle olmus diyen arkadasıma seslenıyorum hayatında 2. viteste m5le tam gaz yaptınmı? neler oluo ne bitio biliomusun? en iyi gücünü bilmem kaçta veriirmiş bilmemne ? ben bu yoruma sadece gülerim.
arac sahıbı cok sevdığım bir arkadasımdır gece cekımlerı sırasında öylesıne deneyelım yakın bir yer olarakta o yolu sectık aracı zaten cok saglam yuruyen bir arac ben 4. vites 4000 dd de yarıs bitıyor çünkü yol bitiyor subi geçio zaten olması gerekenler oluo ve bizde çok zevklıydı aracın sesı harıka subaruda böyle bi araç işte falan diyoruz geceyı renklendırmıs oluyoruz
ama bu sitede böyle durumlar söz konusu burada adamın arabası yok takılan janta bi yıgın yorum ayada yapılan işe bi bilmişlikle yorum , yapılan yarışa araçların ne olduğunu bilmeden bilmişlik yaparak bi yorum bu nedir ben anlam veremedim
tabii bu benim sadece kastettiğim bilmeden bilmişlik taslayanlara ..
diğer Arkadaşlarada yorumları için teşekkürler ..
4 vites sonunda basıncınmı yükseliyo ogle vitese gore turbo sıcak uflermı ?sti tmic le kullandıysan ? Yükset süratlerde ıcerı hava alamadıgından duvara carpmıs gıbı olursun belki onu kast ediyosundur 1.5 bar üfleyen 18g redline a dogru 2 3 psi düşer belki buda olabılır ama bu cok hıssedılıdr fark yaratmaz
ewet 18g fmic ile başarılı bence daha çok arada bir turbo sti tmic olsa dewır daha aşaadan çekicek ama yuksek surette nefessız kalıo bende çok arada kalmıstım fmic karar wermiştim araç şu anda avcıda memnun olmadıgını düşünmüyorum sadece alt dewırlerde tmic olsa belki trafıkte filan daha bi zewkli olurdu ama 4 sonu nefesi kesilicekti,bnm setupda korhan hoca değerlendirmişti zaten.
işte burda tamamen zewkler giriyor işin içine kıçına tekme yemiş gibi oluosun..
bencede o daha güzel :)
kazasız belasız kardeşim.
STI güzel yürüyor Maşallah ama M5 de sürekli kesiciye giriyor, öyle olmasa fark bu kadar fazla olmazdı..
hay Maşallah bea :) Subi gercekten iyi yürüyor