Subiş 2de değilde R demi avantajlı :)
ayaklarına sağlık maşallah.
Printable View
Subiş 2de değilde R demi avantajlı :)
ayaklarına sağlık maşallah.
Maşallah iki aracada. Sesler çok güzel gerçekten.
sti adaletini göstermiş
ses muazzzam 240a kadar m5 stiyı geçemez videodan öle görünüyor :)240dan sonra m5 yok olur gider...
hep merak ettiğim bir denemeydi,
acaba atmosferik dolu bir m5 makinası ile fark ne kadar olurdu ? bilen varmı,
Top speed denemesi yapılsa daha zevkli olurmuş:rolleyes:
önemli olan subaru 250 civarı bittiğinde M5 in 10 boy geriden gelip 300 ile gecmesi degil. Rolling bu bastın geçildin bitti. 300e kadar yapılan rolling 600 hp arabalar yapsın 350'likler degil ;)
ayrıca kalkısta subaru gecer, 2 de rolling den subaru gecer. zaten gorevini yerıne getirmiş oluyor. 300 kmh de geçilsin çok problem degil, epi topu 2 litre araba...
Kardeşim 1.si O Geçilen Arkadaş Veya Araç Ben Değilim
2.si Aracını Öğrenebilirmiyim Ne Kullanıyosun ?
3.İse Bak Bende Eski Bir Subaru Kullanıcısıyım O Arabanın Ciğerini Bilirim Sen Boşver Subaruyu Evo X İle Deneme Videolarımız Bile Var Bizim Lakin Şimdi Burda O Videoyuda Koymam Olmaz Sebebi İse Sevdiğim Bi Arkadaşımın Aracı Konu Farklı Yerlere Gider...
sti ile yürümek isterim kayseriye gelicem iş için aracımla gelirim
subarunun sesine hayran kaldim ben.zevkli denemeler olmus.
gecildin bitti derken genel bi ifade kullanmıstım, videodakı aracın sızın olmadıgını soylemıstınız zaten.
sizde eskı bır subaru kullanıcısı ısenız ıkı aracında avantajını dezavantajını giderini biliyorsunuz ;)
bu arada kullandıgım bı aracım yok suan. denemeyı yapan Ersin yakın arkadasım o yuzden yazdım,yoksa girmeyi sevmiyorum bu muhabbetlerın ıcıne.
bundan 4 5 yıl önce bizim yaptımız denemelerde. egzoz ve yazılım olan m5 le. 350 360 hp olan bu speclere yakın bir sti denedimizde 2 de 60 km hızlada bassak 3te 100km hızlada bassak herzaman m5 geçiyodu hatta sıfırdan kalkmıştık yine m5 geçmişti ama arkadaş pek kalkamamıştı :):) hertürlü denemiştik yani ve şöle söliyim 210 220 de m5 beşinci vitese atınca şaka gibi oluyo subaru frene bastı zannedersin. aynı şekilde daha yüklü evo6 tm veyatta sti larla denenmişti 420 480 hplerde arabalarla onlar direk kopup gidiyolardı tabi baya fark oluyodu hatta burda videoları paylaşmıştık o zamanlar. ama yüksek top speed e gidilip evo subaru bırakmadığı takdirde 250 260 da gelip geçiyoduk hatta o gece bitanede corvette vardı biz gelip arkadan geçmiştik araçları hacim olayı .
330 Km yapabilen GC8 var Top speed yapmak isteyen M5-M6 varsa bana uyar hem arabamı görmüş olurum ...