|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
Son denemelerden videolar
Specler typer , cai,headers,60 boru 76 son ibiza , egr iptal chip 70 boru 76 son vts,chip,kazanlı filtre,51 boru,son,13/59,hafifletme ibiza Fr vs typer Typer kamerasından ibiza vs typer ibiza fr vs Vts ibiza fr vs Vts Vts vs Typer vts vs ibiza Typer Top Speed Typer Kamerasından Typer vs Vts drag Typer Vts Roll 1 2 Vts , İbiza Vts Alev ![]() Tünel ![]() hepsine maşallah . __________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
Hey masallah bastan asagı butun aksamı cekmısınız cok guzel
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: civic d14z2
|
ulen bilseydik gelirdik izlemeye maşallah hepsine; tayyar ayrı bir dünya
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
sormana gerek varmı cumartesi gecesi herzaman bekleriz
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: '08 Leon Cupra
|
maşşallah bütün araçla güzel bi akşam olmuş..
![]()
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: civic d14z2
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
olurmu öyle şey ya ne bıkması gelin
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
güzel geceydi. tüm araçlara maşallah.typer süperdi. tünel sesi müthişti özellikle. bi kaç video çektik biz de ama pek bişe yakalayamadık. bi bakayım kayda değer birşeyler varsa eklerim. bu arada doğu eksoz süper olmuş çok yakışmış maşallah
__________________________________ CUPRA TDI 280 HP 535 NM |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
Maşallah tüm araçlara çok düzgün güzel bir gece geçirmişsiniz belli
![]() FR fazla takip edebildiğim bir araç değil tam bilsem daha net konuşabilirim yanlış anlaşılmasın kimsenin aracını kıyaslama vs gibi bir niyetim yok ama ben Saxo'nun kesinlikle o spec lerdeki bir Type-R'a çok daha iyi tutunması lazımdı diye düşünüyorum. Yanlış anlaşılmasın R'da fazladan bişeyler var diyerek yada Saxo kötü falan kesinlikle böyle bişey demiyorum ama sonuç bence hafifletme vs olan bir Saxo bu speclerdeyken ve R 2 kişiyken çok daha iyi olabilirdi bence yanılıyorsam kusura bakılmasın __________________________________ Son Düzenleyen Cihan Çizmeci; 19-09-2010 12:25. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
wayy be. typar top spid 10 numara olmuş
bi de dou rakipler mi hızlandı sen mi yawaşladın??? gecelerin şampiyonu geride kalmış hep? __________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: d4d-gti
|
Tymu : ellerine sağlık.herzamanki gibi yayın hakkı sana ait
![]() Dou : egzoz tartışılmaz çok güzel oldu biüüüüüühhhh Bahri : kardeşim benim yürü beaa maşallah ciğer küpüsün Kamer : türk filmlerindeki gibi herzaman iyiler kazanır ![]() bu filmin ismi Kağse tayyara atarın sonu hhhahaaa dou bahri kamer ve iştirak eden herkesin ellerine sağlık...
__________________________________ maf
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
saxo dada bi kısa var baska ekstrem bişi yok filtre eksoz çip şöförüde bizim gibi tüy siklet deil
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
Bu Type r kırmızı olunca güzel gözüküyormuş yahu
__________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
hafifletmeyi açim , ön sağ koltuk la arka koltuk yok ,kliması felan üstünde
şöfeer şöfeer 130 kg![]() typer baya gidiyor cai ucundaki filtresinide değiştrdik biraz daha rahat nefes alıyodu 1 hafta önceye göre ![]() @ avsımmm yarışı izleyemedik ama kamerayı verdiğimiz iyi olmuş gençlere, videodan izledik
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat Son Düzenleyen tyMu; 19-09-2010 12:49. |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
Şuan tam 56 kiloyum Somali Spec Bilmiyorum ama bana nedense olmaması gereken şeylero lmuş gibi geldi. Tanırsınız beni az çok kesinlikle bir kastım falan olmayacağını sizde bilirsiniz ama benim görüşüm halen bu yönde. Belki R gereğinden çok hızlıdır (Ciğerli) böyle bişey varsa bizde bilelimki yanlış yönelmeyelim
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
Bu yorumla işler biraz daha değişir o zaman ![]() 130 Kg geçerli bir kilo cidden bizim gibi Hothatch çiler için Klima Adana'da vazgeilmez olsa gerek ben İzmit'te bile vazgeçemedim
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
klimasız olmaz çok fena sıcaklar
![]()
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Vectra-C , BRAVO HGT MK2
|
araçların hepsine maaşallah,,,kamer vitesleri hızlandırınca typer da hızlanmış haliyle,,,tüm denemeler gerçekten keyifli olmuş ............
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |