Parçalarım hazır zaten, bir tek subapları bekliyorum şu an o da gelince inşallah güzel olacak :)
Printable View
kocaman maşallah araçların hepsine.çok çok güzel denemeler olmuş.
Maşşallah maşşallah çok güzel bi gece olmuş..devlerin kapışması resmen..:d:d
Cok hızlılar gecesi olmuş maşallah.
HGT nin sesi muazzam.
project cars a açmanın vakti geldi :) bravoyu ozaman :)
Çok güzel bi deneme oldu benim için emeği geçen herkese teşekkür ederim
Allah aşkına o bravo nun specleri nedir :D kafayı yedim burda:D
maşallah tüm araçlara :) süper denemeler
güzel gece olmuş, keşke haberim olsaydı..
Güzel denemeler olmuş çekimler keşke araç içi olsaymış.Spec c nin ağırlığı nedir kantara çıktımı araç?
bu org ıcın bı gorevlı yapılsın:Dherkeze tel ve msj atsın:D
aracın özelliklerini sorduk..niye silindiki mesaj :)
Hangi aracin ozellikleri fatih?
Çok güzel we soğuk rüzgarlı bir geceydi..
enkaya gelen t-shirtle gelme hatasına düşmesin bir daha :)
Rol Vtec'le ezildim yahu, maşallah bana en yakın arabanın benden 150hp fazlası olunca :D :d :D
Ahmet bu arada videolar için eline sağlık
müthiş gece olmuş..maşallah herkese..özellikle hgt yi özlemiştik =)
bu arada kameralar ne alemde ? mobese vs??
wideo çekilen yerde mobese yok, bahsini dahi açmayalım en iyisi, akıllarına gelmesin durduk yere,aramızda casuslar olabilir :D
butun araclara masallah bu bravo bi aralar ilanı olan 570hplik bravo mu?
evt oymuş sahibi şimdi ölededi yanımda sahibi :)
570+30hp sezgin power :)
gel kardeşim hızlı makinalar bizden olsun ;)
süper günmüş keşke habermiz olsaydı sakoylan gelirdm :)
Evet, bazı araçların vitesi zor, örneğin bendeki T56 şanzıman çok sert ve normalde vites yolları çok uzun vitesi 4ten 5 yerine geriye atma da çok olası ve atınca tabi ki pek hoş olmuyor :D Aracın önceki sahibi short shift takmış, ona pek alışamadım arabayla pek gazlamadığım için, 2den 5e atma problemini çözdükten sonra hızlı vites atma konusunu ele alacağım, şimdilik derdim 2den 3e geçmesi :)
abi yolda belli bir hızdan sonra geriye gitmemesi lazım vitesin
K20 de bile şanzuman da sensor var bu iş için 10 kmh dan sonra istesende geri ye cekemiyorsun direk saga dayayıp 6 ya cekiosun
senin bir yanlışın var 4 e gider ama geriye gitmez eger gidiyorsada short shift takarken falan bişileri bozmuş olabilirler
bir araştır derim
Yok benim yaptığımdan değil ama yapanlar var, bir kere önümde olmuştu İstanbul'da denemede birden geri vites farları yanmaya başlıyor :D geri vites 6nın sağında 5ten 6ya atarken geriye atma olasılığı var.
Normalde geri vitese atmak için önce frene basmak lazım ve frene basmadığın taktirde 5den geriye geçmez bu şanzımanda da normal kullanımda bazen 5te hızlanıp sonra frene basıp biraz yavaşlayıp 6da sakin sakin gitmek isteyebiliyorsun,orda dikkat etmek lazım :)
o anda geçebiliyor maalesef.koruma değilde mesela örnek veriyorum bi aracın vitesi 140 la gecerken debriyaja basılsa dahi 2 ye geçermi yada 1 e?benim bildiğim geçmemesi lazım yine cartlıyor ama benm aracımda geçiyor maalesef sonucuda üzücü oldu aracımda yok denilecek kadar az problem var ama yinede can sıkıyor.