maşallah tüm araçlara güzel gece olmuş. bir dahakine bizzat katılmak dileğiyle...
maşallah tüm araçlara güzel gece olmuş. bir dahakine bizzat katılmak dileğiyle...
abi en azından bu baslık altında kızmaya hakkın yok,
gelişen olayları objektıf olarak dısardan izleyen biri olarak kendi bakısımı soyle bir ozetleyım:
GMG Mustafa ile karsılıklı hafif sert olmak uzere yazıstınız burdan, sonra deneyelım dedınız. GMG bakıma girip , bakımda normalden uzun sürünce (Khan abi sebebini acıklamıstı) tek tek isim vermeye de gerek yok; konuyla ilgili ilgisiz birçok kişi yorum yaptı. yok korktular kactılar falan filan bi dunya sey yazıldı.
sonra GMGnin işleri hallolunca telefonlaşıp yer saat belirlendi; ama sen gelemedın. Aydın usta ile konustum gecen denk gelınce yarıs gunu bi tel gelmiş ; il dısına çıkman gerekıyormus. aksam 9 otobusuyle galiba ayrılmıssın ankaradan. Cok normal tabiki olabilir. veya o gun arabasını getirmesi beklenen Basar vardı, onunda aküsü bitmiş getirememiş arabasını.
pekı bunun uzerıne kimse cıkıpta LM geri viteste takılı kalmıs gibi bir ifade kullandı mı veya basara birsey dedimi? dısardan atlayanlara birsey demeye zaten gerek yok
ben seni tanıdıgım kadarıyla, senden arkadaslar aile-iş-arkadas vs vs sebebi ile gelemedim, kusura bakmayın gibi bir ifade beklerken, hala kızgın tavırlar gordugum ıcın uzuldum acıkcası.
yazdıklarım umarım yanlıs algılanmaz, saygılar...
Ex: '08 Legacy SportWagon
Next:
'03 BMW E39 530i
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936
atarın giderin manası yok çğırırsınız denersiniz denemeye gelmeyen deneyene kadar susar bukadar basit
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
ankarayı ve ekibini seviyorum cok atesli bulusmalar oluyor.masallah tum araclara
Fuck The System !!!
bidaha yarış isteriiiiz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)