Denemeden bilinmiyo bi denetip terletmek lasım bizim tayfayı :D
Printable View
sürücünün hataları olabilir ama sen ordaki arabanın tepkilerini vidiodan nsl anlıyosunki adam belki tepkilere göre davranıyo kardeşim bide öle bişi var yani çünki harbi orasına göre iyi bile yapmış yani fazla bile olmuş o kadar diyim sana öle tutan bi asfaltı var oranın hele bi arkadaş f1 pisti ladar tutucak hali yok ya dedi orda yıkıldım yani biz sanki yalan sölüyoruz :):):)
e tabi ben videodan gördüğüm kadarıyla yorum yapabiliyorum.. ama gaz kestiği anlaşılıyo bence.. tabi ki yalan söylemiosunuzdur.. zemin çok önemli bencede.. ankaralılar bilir, karataş diye bi yer war orda mustangle 1 tur dönemedi adam.. 325ciler zaten ağlattılar arabaları dönsün diye ama tutunuyo orda arabalar..
programla ilgili olarakda Tiff Needell izlemeyi beklemiyoruz tv8 de ama madem orası öyle kayan bi yere gitsinler ya.. amaç sow diil mi? dier arabalar da öyle dandik dandik el freni çekmeler falan.. ne gerek war.. sewmedim ben modifiye tv yi
bu tarz tv formatları yeni yeni yapılmaya başlandı...raytingler çok iyi ama maddi gelir reklam sponsor pek olmadığı için malesef uzun soluklu olamıyor...olayın iç yüzünü bilseniz nekadar zorluklarla yapıldığını anlarsınız çoğu kişisel çabalarla yürüyo malesef...bizlerin yapması gereken destek olup ilerletmek bu tarz işleri yoksa zaten zor şartlarla yapılan işler başından güme gidicek...zaten kaç kişi varki bunu yapmaya çalışan ? herzaman tuning camiasından sıkı dostluklar oluşmuştur her nekadar gereksiz tartışmalar çıksada...bu desteği bu işlerdede göstermeliyiz bence...en azından manevi destek vermeliyizki işini yapan insanlar desteği hissedip dahada iyisini yapsınlar...unutmayalım herşey zamanla oturur ve güzelleşir...
kardeşim iyi güzel diyosunda başka bi seçenekmi var adam o piste gitsin fln kaçtane pist var istte ztn yokki yani şimdi adam çıkıp sokakta drift yapmaya başlarsa tv de nsl bi izlenim bırakır düşün sen yani o yüzden pistte yapmak zorunda bu işi sokakta yapıpta insanlarda aa bak tv de bile sokakta yapıyolar abi fln izlenimi oluşmasını sende istemezsin bende tabiki tiff beklemiyoruz ama düzgün pist olsa emin ol tr de sana o görüntüleri göstercek insanlarda var yani ben hala sölüyorum burdan bakıpta yorum yapmayın yani yok gazı erken çekmiş fln die burda konuşan kimse o pistte o arkadaştan iyisini yapamıcaktır yani :):)
ya anıl ben başta sen illaki bizden iyi bilirsin dedim ama bizde hiç araba sürmedik deil.. yani videodan hiç mi bişey belli olmuyo sence.. illaki sende ya şurda şöyle yapabilirdi demişsindir.. ha ben çıksam o adamın yerine oraya daha kötü olurdu illaki ona bişi demiyorum..:p
hiç mi trafiğe kapalı alan yok istanbulda..:soru: ankarada hipodrumda çekilio mesela öyle şeyler.. güzelde oluyo..
www.autokinder.com:icon_tup:
tv ye yapılan bi işte bu kaliteyi görmek istiyorum ben. bide kol kırılır yen içinde kalır die de bi laf war.. burda kendi aramızda konuşuyoruz.. destek olmamak gibi bi durum yok kendi adıma.
kardeşim senin tr de öle şeyler görmen için çok vakit var çok insanın desteği lazım siz hemen yabancı vidio larla karşılarştıyosunuz yanlış yapıyosunuz..ikincisi illaki sen bizden iyi bilirsin demişsin estafurullah öle bi iddaa da bulunmam hiçbi zaman yani el elden üstündür kardeşim vede istanbulda trafiğe kapalı alan yokmu demişsin istanbulu biliyosundur kardeşim yani biraz kalabalık bi şehir nerde boş alan keşke olsa bizde kullansak kardeşim vede tv de format açısından pist kullanmak zorundalar yine sölüyorum yani bunu ve tek seçenekte orası yani ama ben hala vidio dan görüpte şurda şöle yapmış demeyi doğru bulmuyorum :):):):)
sevgili arkadaşlarım;
öncelikle hepinize merhaba.
öncelikle iyi yada kötü buraya bişeyler yazanlar için teşekkür ederim.
öncelikle kemer konusu:beni az çok tanıyanlar bilirler. kemersiz bu tür birşey yapmam. malesef burada montajcı arkadaşların yanlışından dolayı böyle bir görüntü oluştu. kemersiz dönülen 2 tur sadece ısınma turları idi. asıl attığım turları malesef yayına koymak yerine ilk çektiklerini montaja almışlar. burada hata benimki montaj esnasında orada bulunmadım.
diğer taraftan; seyrettikleriniz bir iddia bir sidik yarışı yada bir "en mükemmel benim" durumu değil. başında belirttiğim gibi sadece eğlence. drift turnuvası görüntüleri izlemiyorsunuz.
ayrıca daha iyi drift yaparım ederim bu araba ile nasıl kaymaz gibi konuşan arkadaşları 2 hafta sonra otodroma beklerim. yanıma otursunlar ve bilgisayar başında konuşmak yerine kendileri aracın tepkilerini görsünler. öncelikle o aracın altında 265 lastik var hatırlatırım. +michelin pilot sport kullanıyorum. işin kolayı şöyle olurdu: 195 lastikleri takardım ve hiç durmadan kayardım. ayrıca m3 yoldan çıkmak üzerine değil yola en kısa sürede tutunma üzerine bu prensipte üretilmiş bir araçtır.
otodrom un sadece adını bilen arkadaşlarım. otodroma yaklaşık 40 değişik otomobil ile çıktım. şu ana kadar 3. vitese atabildiğim araç sayısı 3ü geçmez. m3 buna dahildir.
ve tüm bunların yanında en başta belirttiğim gibi bu bir eğlence. eğer iş tur zamanı yapmaksa o zaman zaten aracı hiç kaydırmam.
eğer ayarlayabilirsek daha sonra atatürk olimpiyat stadının otoparkını 1 günlüğüne kiralayacağız. o zamanda da buradan konuşan arkadaşlarımızı davet ediyorum. sadece yanıma otursunlar. başka söze gerek yok.
en son olarak m3 ün nasıl kaydığını veya kayacağını belirten sevgili arkadaşlar. hiç m3 e bindinizmi?...hatta m3 e değil m3 cabrio ya bindinizmi... ikisinin bile karakteri çok farklıdır...
bence ısınma turunda da takmalıydınız allah korusun kaza geliyorum demez...
ben 1 kere fuarda bindim M3 e
anıl bu verdiğim linkteki videolar türk çekimi, ankara :) istanbulu da hiç bilmiyorum walla kocaman şehir çözemedim hala..
bide ben kendi adıma m3e de m3cabrioya da SMG2 ye de bindim.. karakterlerini bilmem ama 265 taban lastiği kaldırmicak araba deil m3.. bindiklerimden bunu anladım. asfalt tutuyodur o başka onun tartışmasını yapamam hiç gitmedim çnkü oraya..
94 model e36sı bile deil..
yıkıcı deil yapıcı olmaya çalışıyorum ben programda milletin el freni çekme çalışmaları güzel görünmüyo mesela.. asfalt tutuyosa onları da yapmasınlar hiç.. sürücü amatörmüş gibi görünüyo.. herkes bilemez ki oranın yol durumunu..
bide programa çıkan arkadaşlar arabalara yaptıkları masrafları çok abartıyolar.. neyin ne olduğunu bilen adama komik geliyo bu.. sizin hatanız deil bu ama uyarılabilir..
kolay gelsin..
alpere bende katııyorum bu çekimler yutdışı değil turkıyede yapılıyor yapan benım eşim, dotum, arkadaşımda değil reklamını yapmıyorum ama çok başarılı buluyorum vede bır kanal tarfından yapılmıyor hemde ankara gibi pist olmayan bir yerde
bazı şeyler yenı olabılır fakat biraz daha profesyonel olabılır
bu konu ile ilgili başka birşey yzmıcam başarılar
Yazdıklarının çoğunda hemfikiriz pistide gayet iyi tanıyorum kaymıyo kopmuyo hele ısınma turu attıysan zaten lastiklerin bırakmıycaktır pisti ayrıca hem hızlanıp hem powerslide yapmak çok zor o pistte ve hızlandığında arabanın genişliğinde olan pistte devam edebilmek ....
Yanlız şuda varki başta lanse edilenle izlenenler birbirini tutmuyor...
Benim tek anlamadığım nokta Tv de yayınlanacak kadar özel bişi olmadığı halde neden tvde yayınlandı ?
Sence bu kayıt için Süzgeçten geçip ''olmuş'' denebilir bi kayıtmı ?
Sence bu bir M3 Cabriove lastix.com tanıtımı değilse neden yayınlandı ?
Merakımdan soruyorum yanlış anlama bence senin sışında başka biride olsa okadar olurdu o pistte ben sadece yayın konusunda fazla beyenmiyorum Tv8 Modifiye Tv yi Bana çok detaylı çalışan ;araçları ayırt etmiş elemeden geçirmiş bi program gibi gelmedi bugüne kadar izlediğim bölümlerden ....
arkadaşlar canlarım :) program için bikaç bişey söylemek istiyorum ( az çok dergi ve televizyonda çalışmış biri olarak ) araba kalitesizliği,araç sahibi kalitesizliği,çekim kalitesizliği vss. demişsiniz,kesinlikle haklısınız..uğur abiyi baştada söylediğim için eskiden gelme çok sevdiğim için hangi arabamı ne zaman çağırsa gitmişimdir birçok " apachi"ninde olduğunu bilebile..yalnız bu iş cidden okadar kolay diil dışardan göründüğü gibi..
hemen anlatıyım..
1- dergidede televizyondada ne yazıkki asıl reiting yapan kitle modifiyenin M sini bilmez.. sizinde bildiğiniz üzere memleketimzde bu işi bilerek yapanların sayısı bi eli geçmiyeceği için bi zamandan sonra bu tip bilmeyenleri almak zorunda kalıyosunuz.. ( gönül ister bilen adamlar olsun hep )
2- o az sayıdaki işi bilenlerin çoğuda programlara çıkmak istemiyo..isteyende haklı veya haksız çıkarı oluyo daha doğrusu isteği..buda bu kısıtlı bütçeyle imkansız bişey..
3- bu programlar inanın kıt kaanat yapılıyo..kimse sponsor olmuyo kolay kolay türkiyede bu tip modifiye programlarına..çünkü bilmiyolar ne nedir vs..
4- çekim için gördüğünüz her kamera para demek.. yine gönül ister araç içi kameralar hep olsun jmyjipler olsun avrupai şekilde izleyin.. autokinder de nasıl oluyo derseniz yanılırsınız..o kendi amotörce yapılmış bir iş tv için olduğu zaman masrafları epeyce çoğalıyo..
5-farkındaysanız yıllardır pimpmyride yapılacak ülkemizde denilir durulur ama yok..buna bende ahmet çevik gibi otohaberi çıkarıp geliştiren otomobil dergisi dünyasının dueyenlerinden biriyle 2 yıl önce giriştim,girişmez olaydım masraflar çıkınca gözlerim yerinden fırladı..
6- kendi adıma uğur abi veya bu işi başka yapan insanlarada ( 7.vites vs.. ) söyledim biraz olsun bari seçici olun,yan sinyalini bağlamış adamda geliyo diye inanın onlarda biliyo ve mutlu değiller zaten olaydan..ama yukarda saydığım gibi ülkemizde bu işler cidden çok zor..
7- açıkçası yanlama işinin uzamnı hiç değilim olmadımda,***** önden çeker modundaym hep :) ama autodromun asfaltının arabayı nasıl tuttuğunu oraya giden herkes bilir..
bilmiyorum bu konuda burda yazan herkes haklı ama en çok bildiğim konuda yorum yapmak istedim..zamanında start tv denen kanaldada program yapıp sunmuş biri olarak çok dertliydim pek kişide bilmez bunları...o yüzden program için şikayetlriniz olursa bunlarıda gözönüne alırsanız sevinirim ;) :)
Yahu biliyoruz amaç geliştirmek aman yanlış anlanmaya olay bu işi yermek değil asla ....
Fakat şuda var tutup ortaya pembe panteri koyarken saçma sapan arabaları dergilere kapak yaparken biz arabalarına aşık acizane bişey bilmeyen ama örenmeye çalışan insanların kalbi kırılıyo bizleri insanlar farklı biliyo modifiye dendiğinde insanların aklına bunlar geliyo bizde oluyoruz sonra katil manyak ....
Bu değil bari yayınladık bilgi verelim bari yayınladık anlatalım öğretelim ki bizlerde hayatımızda aşklarımızı yaşadığımız arabalarımızla rahat rahat dolaşalım ....
Bizler ne manyak nede aptalız hepimiz aklı başında insanlarız ama modifiye dediğinde aklına pembe panter gelirse bi adamın bi vatandaşın bi polisin ozaman lanet ediyorum hepsine ondan söledik bunları yoksa bilmemmi nekadar zordur o programın şartları beni tanıyan basından arkadaşlarım ki çok severim hepsini elimden geleni yaparım ben bilirler sadece bugüne kadar görmedik araba budur modifiyede budur ama modifiyeli arabaya binmek katil olmak değildir bu işi manyaklar yapmaz diyen doru dürüst bi program ....
Nerde saçma salak gaazlamaya çalışan 2 adam ana haberde nerde ehliyetsiz babasının arabasını kaçırıp kaza yapan gene bizler gittik bizim arabalarımız bağlandı çevirmelerde kişi ile uzaktan yakından alakası yok bence bukadar kişinin konuşması sadece şudur bence TR de zaten bukadar yanlış anlaşılırken ; trde kimsenin boş programlara ihtiyacı yokken DOLUDOLU programlar yapın ki bizlerde sizlere yayınlayacağınız araçlar hazırlarken acaba çekimlere bağlanmadan gidebilicekmiyiz diye düşünmeyelim .....
Budur yani ....
Ve bi not: Tunning İs Not CRIME !!!!
aslında en büyük dert ve sorun dünyanın bir çok yerinde modifiye nin yasal olmaması...satışı serbest,vergisi faydalı ama uygulaması yasak...ne büyük gariplik :)
Kusura bakmayin ama ben hic begenmedim.
Ilk basta direksionu nasil duzgun tutucalgini buna birisi ogretsin, ondan sonra bu sahis bize nasil drift yapilcagini gostersin.
öncelikle "bu" şeklinde konuşman buradaki diğer arkadaşlar ile arandaki seviye farkını açıkça ortaya koyuyor. bunu gösterdiğin için teşekkür ederim.
direksiyonun nasıl tutulacağını yaklaşık senin yaşlarından yani küçüklükten beri aldığım eğitimlerden dolayı oldukça iyi bilirim. tavsiyen için yine de teşekkür ederim.
şimdi program hakkında birkaç dip not geçeyim...
bilirsiniz bu işi çok uzun zamandır birçok insan ve firma yapmak istiyor. bunun en ateşli taraftarlarından biri de yıllardır ben ve çevremdeki arkadaşlarım. 1994 yılından beri bu sektörün içinde aktif olarak faaliyet gösterdim. daha önce de program sundum, sitelerde yöneticilik yaptım, dergi çıkardım, türkiyede modifiye anlamında birçok işin içinde yer aldım.
bu program şöyle başladı:
ben cms de satış ve pazarlama yöneticisi olarak görev yapıyordum. türkiyeye motormeter,simota,kw,lsd,s racing, kosei,enkei ve benzeri markaları sokmak ile uğraşıyordum. şu anda bazılarınız bu ürünleri muhtemelen kullanıyorsunuzdur. bu sırada yapımcı firma bu şekilde bir program yapacaklarını belirtti ve sponsorsuz olarak bu program çekilmeye başlandı. ben mesaimden kalan sürelerde gece yarısı, haftasonları da açık hava çekimleri olmak üzere neredeyse bütün enerjimi buna verdim. tabi asıl işimden kalan sürede...
burada amaç başlamaktı. programda yayınlanan bazı otomobilleri gördüğümde yada çekimlerde bazı hataları gördüğümde yapımcı firma ile en büyük kavgayı ben yaptım. çok tartıştığımız bağırıp çağırdığımız zamanlar oldu.
bu bir emsal. tüm firmalar için ve insanlar için bunun yapılabilir birşey olduğuna dair bir kanıt. Artık firmalara hayal gücü ile değil 13 bölüm çekilmiş bir yayın bandı ile gitme şansımız var.
diğer taraftan bu 13 bölümün çekim maliyetini size söylesem muhtemelen inanmak istemeyeceksinizdir. bu yüzden bu program süresince iyi veya kötü katkısı olan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
kaliteyi arttırmak tabi ki en öncelikli hedef. bunun için ise ihtiyacımız olan şeyler belli: zaman ve para. zamandan kastım kaliteli zaman.
yurtdışında izlediğiniz bir programın çekimleri en az 1 hafta sürüyor. bu yüzden her detay çok güzel ve kaliteli. bizde ise durum farklı. arkadaşlarımız araçları ile çekime geleceklerini söyleyip ertesi gün gelmiyorlar. acele şekilde bir sonraki güne bir şekilde araç bulunuyor ve 1 saatlik süre içinde çekilip gece montajına girilip sabaha kadar montajlanp sabahında kanala teslim ediliyor. ben işlerimden dolayı dediğim gibi montajlarda ve birçok çekimde bulunamıyorum. bu yüzden her şey kontrolüm altında gelişemiyor.
en başında dediğim gibi bu artık bir emsal. şimdi işimiz daha kolay. en azından bir adım ilerideyiz. sizlere çok güzel şeyler izletmek istiyoruz. bundan emin olabilirsiniz. ama türkiye maalesef bu konuda tam anlamıyla 3. dünya ülkesi.
firmalar bile aksesuarcılardan bozma.. sektör eğitimsiz kişilerin elinde... bunu değiştirmek zaman alacak ve ancak bu şekilde programlar ve yapımlar ile tanıtımını ve ciddiyetini arttıracağız.
daha çok kamera, daha fazla zaman dolayısıyla daha iyi otomobiller ve alanlar, daha uzun sürede kaliteli montaj. bunlara sahip olmadan daha iyisini yapabilmek maalesef mümkün değil.
umarım şimdi herşey daha net anlaşılmıştır.
teşekkürler
ya işte bu senin dediğin zaten doğrusu ama olmuyo olamıyo ! senin istediğin araç sahiplerinin inan %90ını çıkmak istemiyo..ne işim var ya diip gidiyo..ve ayrıca ne yazıkki ülkemizde popstarlar alaturkalar reiting yaptığına göre modifiyedede nelerin reiting yaptığını anlatmama gerek yok herhalde..
senin tarif ettiğin model zaten = apachi tuning ! inan bende olmak üzere bundan accaip çektik.. polisler,insanların bakışı bunlar kro hatta ve hatta kız arkım bile bi zaman kadar kro işi sanıyodu..ama anlatmak istediğimi tekrarlıyorum bu işi bilenler çıkmıyo yada tektük çıkıyo bu tip programlara..meydanda apachilere kalıyo..inan ben bu ülkede 4*4lük modifiye prgramı olucağına hiç inanmıyorum hiç hemde..
işte bazı farklar var? bu insanlar neden ne işim var diyo? autokinder serisine kimsenin hayır diyeceğini sanmam, direksiyon olayına gelice manimillion biraz sert bir dillede eleştirse direksiyon tutuşunuz doğrumudur? bunlar önemli şeyler değil de insanlar hakkında konuşurken seviye fln derken biraz dikkatli olmak lazım antremanda emniyet kemeri takmadım montajda orda olamadığım için bu benim hatamdı demişsiniz montajda ört pas etmek mi hataydı? madem bu işler kısıtlı zamanda yapiliyor şuan en iyi örnek olduğu için autokinder serilerini örnek veriyorum çekimleri 1 haftada mı yapiliyor hayır haftasonları yapiliyor gene, e diceksiniz montaj farkı var o zaman bu işi adam gibi yapabilecek birine yaptırmak bu kadar zor mu? söz veripte gelmeyen arkadaşlar için yedekler oluşturulur bu hafta hazır ol die mesela bu araçlarda haftaya çıkarılması planlanan araçlar olabilir vs vs ne olursa olsun genede gidip pembe panteri çıkartmam ben sizin bahsettiğiniz gibi bir gaye ile yola çıktıysam adam otobanda kovalarım dio resmen neyse umarım eleştirilerimi yapıcı olarak algılamışsınızdır amacım kesinlikle yapılan işin güzelleşmesi adınadır
Merak ettigim sey, size gercektende bu egitimlerde direksionu saat 12 pozisyonundan mi tutun dediler? yoksa saat 9 ile 3 yada 10 ile 2 demi tut dediler?
Bir sey daha gozume carpti virajin oratsinda vites degisiyorsunuz, bunuda mi egitimde ogrettiler? Gercekten cidden soruyorum.
Yukarda cok kibar sekilde, "kusura bakmayiniz" bile yazdim, ofensiv bir yazi yazmadigim dahirde, siz gelip defansiv direk yazi yazip, yashinizi suratimin onune getiriyorsunuz.
Bu arada bu ishler yas ile olsaydi, Mika Hirvonen WRC de yaris yenmeyi birakin, bir tane podyum bile alamazdi.
yalnız arkadaşım sen baya bi karıştırmışsın bu videoyla benim bi alakam yok :) yorumların ve cevapların banaysa yanlış kişiye yapıosun ;)
senin yorumunda sadece ilk cümlen benim yorumuma cewap ozaman bende sana en kolay cevabını veriyim.. davulun sesi uzaktan güzel gelirmiş misali " maddiyat " ... bu işler autokinder gibi olsa herkes gelir demekle olamıyo ne yazıkki..olsakeşke gönül ister ama olmuyo çok çok pahalıya geliyo tv de..ve bu kesin bişey ;)
ama ayberk tv diyincede insan daha ciddi çalışmalar beklio ister istemez.. start TV deki program bundan daha güzeldi.. hatta senin arabayı izlediimizde bordo almadım die pişman olmuştum.. el freni falan da çekmedin hatırladığım kadarıyla.. çektiysende adam gibi çekmişsin ki demek gözümüze batmamış..
bide söyle bişey war autokinder in videolarını çeken kadir bey nası 1 saatte yapıyo bu işi bi cewarp wermemiş uğur bey bu konuda.. yani montajda orda diildim diosunuz ama bu işin uzmanları yok mu koca tv kanalında..
uğur bey ewet olmayan yerler war videoda dese problem kalmicak.. manimillion da 750hp mustang kullanan adam.. o da mı bilmio drift nedir.. keşke zaman olsa gidebilsek autodrom a o zaman herşey daha da netleşir..
yok yok sana değil yaw :D sadece ilk cümle doğru anladığın gibi ama aslında sanada deil genel bahsi geçen sorunlara örnek olarak verdim :)
bu arada autokinder in maliyetini merak ediyorum birde tv olunca farkı ne oluo tv de artmasının sebebi nedir? cvplar için tşk :)
Ayrıca Autokinder olayına gelince bence fazlası ile başarılı madem olay iyiyi yayınlamaksa kurtarın bu videoları internetten yayınlayın Tvlerde yada o arkadaşlarla görüşün ve işi ehline bırakın ...
Şimdi dier bi konu ben arabalarımdan hiçbirini tek başına Bu programa konuk etmem neden biliyomusunuz ????
Söliyim çünkü Pembe panterde o programa konuk olabiliyor ozamn ne anlamı var ?
Autokinder bu araçları neden çekebiliyor sizce benim kanaatim şudur ki ilk işlerinden itibaren yayınladıkları araçlar arasında bir pembe panter yada benzeri bişey ile ortaya çıkmamaları bende eyer teklif ederlerse herzaman autokinderle çalışmak isterim ama derseniz ki tv8 şu pembe panterin yayınlandığı program ozamn kusura bakmayın ama arabamı tanıtıp kimsenin eylencesi olamam .....
Bunun kusuru Seçicilik dir seçmezseniz her arabayı yayınlarsanız ondan sonra özel arabalar ve sahiplerini çekme şansınız olmaz çünkü bu insanlar aynı kategoride bulunmak istemez haklı olarak ...
Şimdi forumdan bisürü arkadaşımın aracını sayabilirim autokinder gibi bi programda herzaman çekime giderler ama Tv8de çekilmek istemezler malumunuz sebeplerrden dolayı ...
Amacım sebepleri anlatmak herkez elinden geleni yapıyor anlıyorum ama kangal tipi el tutamakları olan bi araca zaman ayırırsanız Tvlerde ozamn Kusurabakmayın ama Emek harcanmış nadir arabaları çok zor görürüz biz bu ekranlarda ....
yaw ztn senle aynı fikirdeyiz alpercim ewet çok kötü durumda piyasa..bak bugün fuara gittim 10 dakikada çıktım !!! çok afadersiniz belki gögüsüzlük olucak ama 5 fuara araba soktum toplam 7 fuardada bulundum ve ilk defa hiç alakam olmayan bi fuara bugün gittim ve rezalettii !!! her yer bu işi bilmeyen bi ton insan kaynıyo !! benim çıktığım zamanlar ilk zamanlar olduğu hem herkes özene bözene yapmaya çalışıyodu hemde piyasa çok daha düzgündü ( ozamanların bütün elit diim arabaları kesin tv ye çıkmıştır bu tosun özgün dışında ) ama artık öyle bişey yok..ben bu tür şeylere çok meraklıyımdır inan ne fuara çıkarırım şuan arabamı nede başka bişeye..
bunu düzeltmek hem tv de program yapanların elinde hemde ne yazıkki bizlerin.. bu işi bilen insanların ben çıkmam abi yerine tv lere çıkıp bilmeyenleri bilgilendirmesi lazım..anlatmak istediğim bu.. yani kötü olmaına programların tamamen hem fikiriz senle ;) buarada kardeşim ben elfreni kullanmam walla saol beğendiğin için çok :)
şimdi şu autokindere geliyim arkadaşlar..yanlış olabilir ama çeken beyfendi ( ismini unuttum kusura bakmayın ) bunun eğitimini alan ve kendi kameralarını kullanan biri.. bunu bir programda kullanmak için extra maliyeti çok fazla.. şöyle söyliim arkadaşım çok yakın program yapımcısı ve her program için o kameraları kiralıyo.. bir normal kamera 900 milyon jimyjipler 2 milyara kadar fiyatlandırlıyo.. şimdi bunu her programda yapmak çok masraf..iyi sponsor ister..anlatmak istediğim bu..inanın artık kimsede sponsor olmak istemiyo..ha peki autokinder iş yaparmı yapmazmı derseniz..EFSANE olur o program ;)
yalnız bir yanlışın var pembe panter denen araba otobanmı ne öyle bi programda digitürkte çekildi.. tv8de uğur abinin programında çıkmadı..ve inan o pembe panterden çok daha fazla araba çekilmek için geldi geri yollandı ;) pempe panter bilgin yanlış yani tv8 için :)
ve en son bişey daha söyliyimde.. kimsenin asla avukatı diğilim olmamda arkadaşlar beni tanıyan tanır az çok tanıdığım epey olduğu için ve bu konuda bilgi sahibi olduğum bu yorumları yaptım...
kendi adıma son kez belirtiyim, benim start tv de yaptığım 2 programda , uğur abinin yaptığı bu programda , kendiminde çıktığı 7.vites modifiye bölümüde trtde atıl abini yapmaya çalıştığı programda genel olarak asla iyi değiller.. kimsede süper diyemez..ama inanın koşullar bunlar.. çok zor ister modifiye olsun ister x tv de program yapmak..gönül ister en güzeli olsun en güzel arabalar çıksın.. bunun için hem yapımcıların hemde bizlerin bişeyler yapması lazım ;)
hepinizi seviyorum esenlikle kalın..hvalr nasıl olursa olsun sizin havanız güsel olsun ( öööö ) :D :P
eskiden herşey daha güzeldi ayberk walla sana katılmamak elde deil :(
inşallah en güzellerini de seerederiz yakında tvde. ama sokaktaki hawa da bu yönde.. bi örnek, okulda sınıf arkadaşımın sedan civic i war.. impreza spoileri takmış.. her gün söyemekten bıktım olmamış die ama sökmüyo adam.. herkesin zewki war tamam ama biraz engellemeye çalışmak da lazım böyle arkadaşları..
buarada pembe panter ne?? ben bilmiyorum:o