krdeşm bugünkü fuarı cidden görmeni isterdim.. yani bana 2 yıl önce desler modifiye olucak fuar olucak 10 dakika sonra çıkıcaksın hadi len derdim.. inan ben bu kadar iğrenç arabayı birarada görmedim ( dipnot ! 50 araba varsa 10u kalbu üstüydü onlara lafım yok )
kendi adıma tezim bunun tek nedeni trafik polisleridir..sen ankaradasın ben ordaki ortamı pek bilmem mertcan saolsun anlatırdı ama inan istanbulda bundan 2-3 yıl önceki olan ortamı inan mumla arıyorum.. arkadaşlık olsun yaşananlar olsun ve modifiye olsun epey kalbur üstüydü..şuanki arkadaş ortamımın %75ini ben ozamanlardan kazandım ama 2 yıl önce olan kazadan sonra yaşanan araç bağlama olayları bu kitletyyi bezdirdi bitirdi..herkes lanet olsun modifiyesine dedi ve çekti gitii..ortamda bu apachilere kaldı..eskiden bunlar oturup arabaları izler parmaklardı şimdi örümceğe benziyen tampon yapıp 30cmlik kanat takıp modifiye yaptım diye geziyo.. şimdi bu durumda nasıl dergi çıkaırsın nasıl tv ye program yaparsın nasıl dükkan açıp elit adam ararsın ?? dikkat et dergiler bitti ! walla bkma çok doluyum valla :) eskiden 7/24 takıldığım arkadaşlarımla aradabi konuşup o günleri anıyoruz ( bilen bilir caddebostan mc :D ) hem yaş büyüdü hemde bu nedenler işte..neyse inşallah toparlanır bu iş..en azından benim temennim bu..modifiye araba yaptım abi diyenlerin değilde benim yaşam biçimim diyenlerin kalır ;)
buarada o pembe panter efsane :D hem son susturucu var hem egzos ,sen anla gerisini :D youtubeda var koyarlar senin için bende bilmiyorum çnkü linkini :(