arkadaşlar canlarım :) program için bikaç bişey söylemek istiyorum ( az çok dergi ve televizyonda çalışmış biri olarak ) araba kalitesizliği,araç sahibi kalitesizliği,çekim kalitesizliği vss. demişsiniz,kesinlikle haklısınız..uğur abiyi baştada söylediğim için eskiden gelme çok sevdiğim için hangi arabamı ne zaman çağırsa gitmişimdir birçok " apachi"ninde olduğunu bilebile..yalnız bu iş cidden okadar kolay diil dışardan göründüğü gibi..
hemen anlatıyım..
1- dergidede televizyondada ne yazıkki asıl reiting yapan kitle modifiyenin M sini bilmez.. sizinde bildiğiniz üzere memleketimzde bu işi bilerek yapanların sayısı bi eli geçmiyeceği için bi zamandan sonra bu tip bilmeyenleri almak zorunda kalıyosunuz.. ( gönül ister bilen adamlar olsun hep )
2- o az sayıdaki işi bilenlerin çoğuda programlara çıkmak istemiyo..isteyende haklı veya haksız çıkarı oluyo daha doğrusu isteği..buda bu kısıtlı bütçeyle imkansız bişey..
3- bu programlar inanın kıt kaanat yapılıyo..kimse sponsor olmuyo kolay kolay türkiyede bu tip modifiye programlarına..çünkü bilmiyolar ne nedir vs..
4- çekim için gördüğünüz her kamera para demek.. yine gönül ister araç içi kameralar hep olsun jmyjipler olsun avrupai şekilde izleyin.. autokinder de nasıl oluyo derseniz yanılırsınız..o kendi amotörce yapılmış bir iş tv için olduğu zaman masrafları epeyce çoğalıyo..
5-farkındaysanız yıllardır pimpmyride yapılacak ülkemizde denilir durulur ama yok..buna bende ahmet çevik gibi otohaberi çıkarıp geliştiren otomobil dergisi dünyasının dueyenlerinden biriyle 2 yıl önce giriştim,girişmez olaydım masraflar çıkınca gözlerim yerinden fırladı..
6- kendi adıma uğur abi veya bu işi başka yapan insanlarada ( 7.vites vs.. ) söyledim biraz olsun bari seçici olun,yan sinyalini bağlamış adamda geliyo diye inanın onlarda biliyo ve mutlu değiller zaten olaydan..ama yukarda saydığım gibi ülkemizde bu işler cidden çok zor..
7- açıkçası yanlama işinin uzamnı hiç değilim olmadımda,***** önden çeker modundaym hep :) ama autodromun asfaltının arabayı nasıl tuttuğunu oraya giden herkes bilir..
bilmiyorum bu konuda burda yazan herkes haklı ama en çok bildiğim konuda yorum yapmak istedim..zamanında start tv denen kanaldada program yapıp sunmuş biri olarak çok dertliydim pek kişide bilmez bunları...o yüzden program için şikayetlriniz olursa bunlarıda gözönüne alırsanız sevinirim ;) :)