valla geçen bi muahebette 240 filan dedi die hatırlıorum 5 te,tahminim doğru hatırlıorumdur
Printable View
moruk sen bakma her konulan dyno kagıdına
15 hp daha güçlü typer ile
15 hp daha güçsüz typer ı deneyip yan yana gidiyorduk
bunun açıklamasını izahını kim yapacak şimdi :)
TR deki Dynolar sadece öncesi sonrası görmek için
net beygir isteyen varsa dyno dynamics te ölçtürsün
Bütün araçlara maşallah.
işte konu yine dönüyor dolanıyor aynı yere cıkıyor dynoya bu bağlamda çok inanmamak gerekli, yol şartları, benzin kalitesi, aerodinami hepsi etken maddeler demekki, tekrar yazıyorum benim arabanın bu parçalarla hakkı 240hp. olmalı, ilk yapıldığında 234 vermişti zaten daha sonra setup değişikliğine gittik fakat bir parçamız eksik olduğundan isediğimiz rakamları alamadık sonrada eski haline çevirdik nasılsa tekrar motorda işlerimiz olacak diyede çok ustune dusmedim ben acıkcası bu şekilde biniyoruz işte, iyi bir ayarla bu şeklinden çok daha iyi gideceğine inanıyorum.
fn2 LERİN zaten donanımdan kaynaklanan ağırlığıa elektronik zımbırtılar eklenince birde 18 jant ölçüsünü tam hatırlamıyorum fabrikasyon öyleydi değil mi ?
bs typer da 17 ( yanlış hatırlamıyorsam ) ve hafif janta ve uygun lastik ölçüsüne geçilmesi bence yürümesindeki önemli etkenlerden.
Masallah cok guzel denemeler olmus. BS yi severek izliyoruz :).
Buarada fn2 kadranla hondata degeri birebir aynidir hatta orj videband sensorude aem le max. %1 sapma gosteriyor. Fn2 ler denemelerini 5 sonu ve 6. Viteste yapmali bence. Gercek fark burada belli oluyor.