Birde şu var yapılı bir 335 ile stok 335 arasında dağlar kadar fark var yaw videodan anladım:D
Printable View
Birde şu var yapılı bir 335 ile stok 335 arasında dağlar kadar fark var yaw videodan anladım:D
maşallah köksal güzel yürümüş :)
Ubaaaavvvvvvvvvvvvvvvv :eek::eek::eek:
yazılımlı 3.35i 350 beygir diyelim uba kac beygir anasını satayım bu nasıl farktır masallah..
uba orj turbosu ile yuruyor dimi ?
güzel yürümüş cupra maşallah.
Hiç e92 m3 ile deneme şansın oldumu?
uba reklam oluyor :))
335 e şaka yapmışlaar yoksa ilk denemede geçersinmi dedinizde adamcaaz heveslendi geçerim die yazııııııııııııııık arçlara maşşallah
MaşallaH araclara.. CUpra güzel yürümüş :)
Selam beyler , kırmızı 335 benim , atılıp tutulmuş ama 1.6 swaplı 335i mde yazılım yok tamamen stock. Deneme mevzuna gelince ordaki arkadaşlarda kendi sölemişler , hangi araba isterse denedim typer cı arkadaş vardı onlada denedim, yüklü 335 lede denedim cupraylada 4s lede başka bi 335i lede denedim. Araba mevzusuna gelincede ,arabayı alalı 200 km yapmadan rollinge geldim ne kaskom vardı nede turbolu arabaya alışık biri deilim, çogunuzun tanıdıgı ZK 4444 plakalı mz4 ün sahibiydim. Rolling adamıda deilim , ordaki bütün arkadaşlarda sohbet esnasında söledim. Yine diorum HAVADA UÇAN KARADA YÜRÜYEN bütün arabalarla denerim. Sıkıntım yok 1000 boy geçilirim sikildim derim , 5 boy geçerim kafa kafaya gittik derim. Dün gecede görmüştürlür dostlar.
Saolasın kardeşim sende gördün , herkezin istedigi devirde denedim, kenara çekip sohbette ettik.
Cam açtım kardeşim ,merak etme hiç tahmin ettigin gibi deildi o gece yüklü 335 lede denedim typerlada denedim cupraylada denedim, yüzümdeki ifadede arkadaşın yanına gelip amıma koydun oldu, çokda güldük bu ne lan die,
kardeşim ne varın üstüne dedim hatta öle lambo felan varsa denemiyelim die.
Kime yazık banamı? Kimse bana geçersin demedi , senin mantıgına göre bile bile lades oldum, ben en fazla kafa kafaya gideriz dedim , arkadaş hatta şu viteste basalımmı dedi bende farketmez ne istersen dedim adı üstünde DENEDİM. Tarzını atarını bilmeden kimseye yazık günah deme.
Videoların altına saçma sapan yorumlar yazmayın, insanları tanımadan, adamlar gayet insanca rahat rahat denemişler cupra yürümüş gitmiş, kimse buraya araba 1.6 mı, yok 335cinin suratını görseydik falan diye saçma sapan yorum yazma hakkına sahip değil.