hsyn_çvk Nickli Üyeden Alıntı
rv saxo onunla ilk denememizden sonra kendini çok geliştirmiş gerçekten eskiye göre bariz hızlanmış tebrikler rv'ye :icon_tup: fakat şunu sorarım haluğa ''ilk video 2'ye 2 dediğin video o kadar mı haluk?? hani zevkine makarasına deniyoduk? zevkine deniyoduysak neden en zevkli ve en çekişmeli yerlerimizi keserek koydun videoyu? rv saxo beni geçemedi gibi bir söylemim olmadığı halde neden en zevkli videomuz üstünde oynayarak koydun? benim senin ''hani diodun ya zevkine makarasına basıoz biz olm nazımız sana geçio'' sözlerine inanmamı istiosan,benim seninle aracım ne olursa olsun bidaha denememi istiyosan lütfen o videonun gerçek boyutlusunu yani kesilmemişini koy!!ama diosanki hüso vallahada billahada o video o kadar (ki o videonun ne kadar olduğunu benimle beraber ayhanda bilio ;) bende en son seni geçerken kameraya el salladığımıda biliom :D ) bana bidaha allahın selamını bile verme!varsın rv beni geçmiş sayılsın bitane daha şehir efsanesi oluşsun :heyoo:
not:saxo ne kadar sökük diyenlere ''bagajı polyester,sadece önde 2 koltuk var,arka taraf komple sökük saç görünüyor bakalitlerine kadar yok ön tarafta kapı bakalitleri duruyor airbagler yok ;) clio rs herşey yerli yerinde :D