ne yürümüşler maşallah...
Printable View
ne yürümüşler maşallah...
izleyenlerdeki sessiz tepki süper ya :D
Maşşallah ikisinede hatta 4 ünede. 200 de roll 300+ da makasda noliiiki... :d
vay be dedirtti bana amg :D
İlk mesaja Emin Abinin (BTU Sti ın sürücüsü) videoya yorumunu da ekledim..
Süper :D Maşallah gerçekten...
ilk videonun bu sefer önden çekilmiş halinide ben buldum...:D
sanırım bu videonun çekildiği nokta uçak pistinin ilk çeyrek noktası gibi bir yer KAZANCI YAPI MARKET önü ...
burada gördüğüm kadarıyla daha bu noktaya gelmeden BTU gaz kesmiş..bir sorun mu oldu yoksa geçileceğini anlamışken mi gaz kesti...
normal şartlarda 300 + konuşulmuşsa niye pist sonuna kadar neden devam edilmedi..:soru:
http://www.youtube.com/watch?v=e3gDl1NUsFU
:D f16 gbii geçtiler
bu ilk kalkısımız ve daha piste girmeden 260 larda idik girdikten sonra bayagı bır bu videoda gordugunuz yere kadar geldik 300 ustunde bayagı bir gitmistik ve bıraktık. cunku benim conta patlak oldugu halde ben yurudum ve arkadan gelip gectim gectikten sonrada bayagı bir gittik ondan sonrada hareret yukselmeye basladıgı ıcın bıraktık.ikinci kalkısımızda ise pist girisinde 200lerde basladık sonra bırakmak zorunda kaldık cunku tırların arasına daldık.cogu arkadas yanıma oturmustur bilir pist bos olduktan sonra ben herzaman pist sonuna kadar gittim ayrıca bizim sanzımanlar en fazla 324 ceviriyor yanı ustu yok bızde :))
bu deneme hıcte adil deil hersey mersonun avantajına sti ın dez avantajına 100 300 gazlasınlar sonuc kımsenın ınanamıcagı kadar degısır btu nun 2 bar da noslu gazladıgınıda goz onune alırsak hüsran dolu bır yarıs olur tum araclara tebrıkler kemalcan hariç :)
harika geçmişler be :) maşallah araçlara
wayy beaaaa :D
ne oluyorr yaaww nasıl bır gecıs oyle :D
Off be içimin yağları eridi ya