Maşallah abi güle güle kullan
dün akşam üzeri şaşmazdamıydın abi.
Printable View
Maşallah abi güle güle kullan
dün akşam üzeri şaşmazdamıydın abi.
masallah cok iyi daha gideride cok.. ;)
41 kere maşallah :) Z06 gerçekten güsel bir araç :D
dün çünkü siyah bir corvette sanayide geziyordu ondan sordum abi
tekrardan maşallah
bi heads/cam thottle body ve tune bu arabayı 600 e çıkarır demedi deme abi :)
Lingenfelterdansa LG motorsportsa baktınızmı? headersları çok başarılı...o bide borla stinger ideal olur, çok araştırmıştım kuzenimde c6 z06 varken amerikada, ls7 hakkında az biraz bilgim vardır, silindir kapaklarına bi işlem varmı düşünülen? debriyaj bide 150 shot n2o kaldırır gayet güzel stok motor olsada yapan çok güle güle kullanın daha hızlı olur inşallah
Lingenfelter'den gt21 egzantrigi aldım heasders almadım daha lg olabilir kooks öneriyorlar bir de. Borla var ustunde ama hangi modeli bilmiyorum. Kapaklara bakacagiz cnc dahil aklimda yapilacaklar var. 150 hatta 200 shot kaldıracağını okudum, wet kit de yolda. Debriyaj da bir süre idare eder inşallah bir de onunla ugrasamadim şimdilik :) inşallah hersey düşündüğüm gibi olur da sorun çıkmadan güzel güçler elde ederiz...
maşallah gerçekten. Fakat lastikler ısınmış ve denemeye hazırdı sanırım z06nın 1.viteste dip gazda yerinden kalkamamasını beklerdim:)
Normal asfaltta nasıl tutunduğunu gösteren bir örneği aşağıdaki videoda bulabilirsiniz :) Heralde birazdan video açılır...
http://www.streetfire.net/video/some...ay_2071285.htm
amma cok sallanmısım video cekerken :D