hacı güzel bi lastik alın araba çok boşa kalıyo
valla dün akşam seyrettim videoyu dedim araba gitmiyo benim yarım kadar dötü başı savrulmuyo bile
sonra aklıma lastikler geldibiraz tutunması lazımki savrulsun demi
![]()
ahaha kanka keşke burada olsan bi bindireyim seni (savurmaması benden kaynaklıkazanın üzerinden daha 4 gün gecmişti )
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
ula o akşam tanışma fırsatımız varmış ama es geçmişiz.. ben beyaz minibüsü kullanıyodum yahu, benzincide falan yan yana gelmişizdir...
arkadaşlar video olmamış o kadar diyim
soner ellerine sağlık süper yakalamış ama biz tam arkadan takip etmediğimizden ve de o dönüş yaptığı sırada biz de döndüğümüzden dolayı tam açıları yakalayamamışız.cam car bendim, soner de onaylıcaktır açıların yarısını yakalamışız orda olup canlı görmeniz lazımdıtam kaydı bitiriyoruz bi alev atıyo araba aman yarabbi bi ara itfaiye çağırcaktım
bide mustafa abi fazla açı vermemek için uğraştı, bi yerde uğraşmaktan vazgeçti orda da zaten gördünüz iveco ile olan yakınlığını
arkada 205 taban kar lastikleri ile buraya kadar![]()
Tebrik ederim motorun m20 olduğunu sanıyorum motorda alt yapı olarak ne gibi değişiklikler yapıldı acaba ? Ve turbo ve boost nedir bilgilendirirmisiniz ?
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Maşallah tekrardan tebriklerPeki yakıt sistemi ? Karburatörlü sanırım araç
om42 maganda başı buradaneyi begenmedin kardeşim banada bi söle
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
Beğenmediğim bir şey yok gerçekten tebrik ederim sandığınızın aksine çok beğendim zaten önceki mesajlarımda da belirttim tekrardan tebrikler
Ayrıca size saygısızlık oldu kusura bakmayın.
Maşallah maşallah.. buda olmuş mustafa abi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)