adam sanki bowling oynadi![]()
OEM+
Ralli yarışlarında virajlarda izlemek çok sakat bi iş bence araba tutunamadımı sonun feci olabilir videodaki gibi![]()
KATİL ? kim katil ? Salaklar desek ? Buzlu yolda Tam viraj agzında durmuşlar.
ps:Kırık çıkıktan başka kimseye ciddi birşey olmamış.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
harbiden de ya bowling labutları gibi euhuhauh![]()
hüloooooooooooooo
ya bu kadar souk kanlı olmak da biraz ilginç.. nolursa olsun adam bi iner bakar durum ciddi mi die.. aklı kalmaz mı ya insanın o halde nasıl yarışılır ki bişey olmamış gibi
"insan" bi iner bakar yav çarptıkların patates çuvalları degil sonuçta.
bune gercekten ya nerdeyse yola çıkarkende birilerini ezecek adam...
bende durmazdım herhalde en durulmıyacak yerde duruyorlar sonuç olarak..genede üzülür tabi insan..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
vay vay ordan yarış izlenirmi .. yarış öncesi eline virajlar hakkında ve nerde izlenebilir broşür veriolar onlara göre izlicen böle kütük gibi durursanız öle olur
tamam arkadaslar haklısınız adamlar durmaması gereken yerde duruyorlar fakat sonucta onlar insan yahu kaldırım, duvar falan degillerbir ornek verelim siz yeşilde geçiyorsunuz kırmızıda geçen bir yaya'ya çarpıyorsunuz "ee suç onun canım benim suçum yok" diyip yola devam mı ediyorsunuz
ne bileyim bana ilginç geldi yani sürücünün devam etmesi.
durması birşeyi değiştirmez ki? + o insanların orda durmaması gerekir adamın bir suçu yok, dursa adamı orda güzelce benzetebilirlerzaten genelde durulmaz
ben olsam bende durmam herhalde orası etap çünkü
adam ısını yapıyor durulmaması gereken yerde duranlar zaten seyırcıler kı burda kı olayda hıc bı hak talepte dahı bulunamazlar yanlıs yerde yanlıs zamanda bulunmak bu olsa gerek kotu bırsey ama rallı ızlemenınde bılıncını algılamak gerekıyor . ılk wrc de vucuduma ısabet eden taslardan cektıklerımı bı ben bılırım![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
walla arkadaşlar bnde pilotun yerinde olsam dewam ederim durmam özel etap içinde kural dışı bi kaza meydana gelicek bi kaç kişi ölücek cezası pilotun yarış kaybetmesine mal olucak yok öle bişi hem pilot emeğinin karşlığını alamıcak hem katil ilan edilicek bnce çok yanlış bunun cezasını yarışı düzenleyen organizasyon yada etap görewlileri çekmeli pilot diil burda katil olan kesinlikle organizasyonu düzenleyenlerdir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)