|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: vw's
|
http://www.youtube.com/watch?v=KUFFu...eature=related
işin sırrı nedir bu motorun ömrü nedir s2000 bilginlerinden açıklama bekliyoruz
__________________________________ "Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır." |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
İşin sırrı para.
Stok motor ile almış bu güçleri. Ömür ise göreceli. Stok araçlara göre kısa ömürlü olur.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Stock motorun ömrü az olur diye birşey yok
9300 stock devir dönen makinanın rev limitini 8500 yapıp boos basmak makinanın ömründen bişi çalmaz yeterki abartı basınc acılmadıgı sürece K20 ve F20 belli bir basınca kadar stock engine beyin ayarları iyi yapıldıgı sürece cok uzun km ler götürür USA de porto rico da vietnamda bir sürü stock rsx var G30 GT35 kitli 1 barda sürüyorlar bir tanesi yeni upgrade ediyor 40 bin küsür mil yapmış __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: e30'lar
|
1 barla stock k20 700hp olabilyomu,en azından sen bastın stock motora kac km kullandın
__________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
sen inanıomusun 18 psi da adamın 700 teker olucagına en fazla 500 teker o araba daha fazla degil benim aracımda 500 + teker gücündeydi 62mm turbo 1.3 bar + methanol ile çoookk uzun km ler sürerdim ben kaşındım 1.5 bastım bişi olmadı güsel gitti 1.8 bastım kırdım kaşıntı tutmazsa eger ve parcalarda dogru şekilde montajlanmışsa fabrikanın topladıgı stock motora hiç bişi olmaz makinayı öldüren devirdir biraz da devri aşagıya cektin mi saglam şekilde kullanırsın bu arada belirteyim benim oem rev limit 8600 rpm ben 8700 rpm dönüyordum turbo halimle __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
ben zaten başlıktaki 700 efsanesine takıldım
adamlar bi dunya ugrasoıyolar stroker felan ustune basıyolar ... gercek ten 700 stock motorla çok zor ama senin eski setupın methanıolle ve dedigin gbii saglıklı ayarlarla daha uzun kmler gidecegide kesin-ki o şekldede baya kullandın
__________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
yani marşa basıp bir yerden bir yere sabit hızda gittigimi hatırlamıyorum sadce gazlamaya cıkartıyordum aracımı bu benim bahsetigim yurt dışlındaki adamların tek arabası var günlük de kullanıyor adam gazlıyorda solluyorda vs vs bu şekilde adam yarısını gazlıyarak yarısını gezerek cook uzun km ler yapıyor stock k20 den 700 küsür whp aldılar ama dynojet onu biz 100 hp düşelim
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
bence 100.000 km gider alt yok üstü war :P her malzemenin eks si wardır mutlaka ama 240 hp atmosferik bi aracın 700 hp lerde stock motorla çok gezebileceğini benim aklım almıyo ozaman 500 hp de ömürlük olurdu
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
valla ne hp miş ya??
__________________________________ CRM |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: R 21 turbo, ''YBR 125 çalındı''
|
bakkalda satıyorlar beygirleri heralde
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: EG Sedan Si
|
Eskiden egzost için +10 hp,hava filtresi için +5 hp felan denilirdi.Ona benzemiş iş sanırım
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: S2000
|
bu araç şu anda partout ediliyor, parçaları satılıkta
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: subaru's
|
Hilmi bence k20 saglam makina ama f20 bence stock block bu gucu sadece dynoda alir motorda olcumde kirilmistir. K20 ile f20 saglamlik bakimindan cok alakasiz makinalar. K20 nin stock blok dayandigi strese f20 full yapili makina ancak dayanir. Usa forumlarina bakmayin aldik demek icin firma dynoda 5 tane motor patlatir.
__________________________________ Guc; Bilgi ve Tecrubedir. |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
F20C fazla devir döndügü için stock turbo yapılınca devrin biraz kısılması gerekiyor misal 8500 gibi ozaman uzun ömürlü olur zaten K20 nin atası F20 bana göre F20 - K20 den cok daha üstün bir motordur USA de beygirler efsane zaten bunu hepimiz az cok biliyoruz Ama batıkan da stock olarak cok KM ler kullandı aracına zarar gelmeden önemli olan Rev limit stock tutmayıp aşşa cekersen inan K20 kadar uzun ömürlü olur __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Hey maşallah =)
__________________________________ Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın ![]() |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: K20 Power
|
__________________________________ 34 HDF 89 - n/a - Sold 34 JAD 41 - n/a - JRSC - Turbo - Sold 34 RED 16 - Turbo - Loading... İt ürür kervan yürür...
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: 04'F22 s2000\\99 S14a
|
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Ömür Törpüsü(olmaktan çıkacak inşAllah)
|
Masallah ınanılmaz guzel olmus stock motor cesaret işi sanırım baska bir tanım bulamıyorum.
__________________________________ Piston Garage - Utku Selamoğlu - Turbo Garage
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 13:36 ::::

Stok motor ile almış bu güçleri. Ömür ise göreceli. Stok araçlara göre kısa ömürlü olur.

Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın