şef valla biliorsun şu düğünüm geçsin ondan sonra direk gelio şaka makinesi
Printable View
şef valla biliorsun şu düğünüm geçsin ondan sonra direk gelio şaka makinesi
dizel olan focus 90 hp dir belki ;)
hıhı soner 90 beygiri senin o çakma 142.5 hp lik vtec 2 ini boy boy alırdı.. yüzsüz yüzsüz konuşuon kendine bulaştırma çok kötü şeyler olur ona göre yolda falan denk gelme bana... yeter lan ..
Sport trend için 2300cc yazılmıştı başka konuda sanki..
Dizel focusunda başlarda daha iyi gitmesini beklerdim.
ozmn okadar çağırmama rağmen nie gelmedin hep bir bahane buldun öyle atıp tutmak kolaydı.. egzantriğimi takayım ozaman ben senin rs ini eleğe çevireyim. .. sanki bana benle hayatı boyunca hiç denedi de konuşuo.. fazla konuşma sen .. okadar aradık seni deneyek deneyk die hatta kendin diodun deneyek die.. ama nedense hiçbir zmn gelmedin :) ezikliğin nedeni galiba... hadi öptm cnm hayallerinle yaşa sen.. millete *** atmayla yaşa. yolun açık olsun
Burda öyle yazılmış ona istinaden dedim.
http://www.techturkey.com/forum/show...30#post1676930
http://www.techturkey.com/forum/videolar/18828-ford_focus_sport_trend_vs_bmw_3_20_a.html
30 liralık filtrenle bu alemde teksin modifiye listeni bunla doldurmuşusun seni kimse geçemez:eek: bmw 320 egzantriğinide bekliyoruz...
beni kimse geçemez dedim mi ? ya amma karı gibi konuşuorsun sana gel kardeşim deneyelim dedim. sen yok o yok bu . gel deneyek kardeşim. . boşuna cewap weriom götü başı oynayanlarla işim olmaz. hadi yürü sen. anca netten konuşursunuz.. neyse .. imkanım olsa şuan ben gelirim kütahya ya orda denerdik. ama ankaraya gelirsen beklerim. araç 109 lukmuş yazılım ve kutu içi war sadece neyse daha ne yazarım ne bişe sölerim.
ben kimseyle dost most olmadım galiba yaran var sana dokundurdu düşman oldun sen.. bazı şeyleri konuştuk anlaştık .. benim kimseyle dargınlığım bilmem neyim olmaz. insanlar konuşarak anlaşır. bizimkisi yanlış anlaşılmaymış ve ozmndan itibaren hiç oturup adam gibi konuşmamıştık. konuştuk sonra tatlıya bağlandı . gördüğümde merhaba derim. bişe sorduğunda cewap veririm ederim. ..
ayrıca kimin ne dost ne arkadaş olduğunu çok iyi anladık. için rahat olsun cnm..
1.4 corsaya gecilen focus nasıl 140hp320nmlik aracı geciyor merak ettim :D