specler :
sport : filtre + krank filtresi +2 kişi + full bagaj+lpg
tdci : ecu remap + kutu içi
2. vites roll
specler :
tdci : ecu remap + kutu içi
2. vites roll
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
kardesım sımdı senın st mı ıyı gıdıyor yoksa dıger st lerdemı sorun var bılmıyorum ama masallahı var yanı cunku 145 hp vardır dızel bırde tork u var ıı yanı baya egzozda ıyımıs![]()
Fcus 1.6 demeyin sakınmaş. araçlara....
Golf MKVII 1.6 Tdi
araç lpg demi yürüdü? ayrıca dizel hiç kafa bıle cıkaramıyor kımın devrıne göre denendi acaba?
S'OZ FOCUS sold
araçlarımız aynı olması lazım VOLTAJ.. krank fıltresını nereye taktın ? ben takacak bıyer göremedım aracımda :S
S'OZ FOCUS sold
modifiye listene krank filtresi yazman komik olmuş ondan yazdım sanki güç katıyormuş gibi...hem lpgli,hem dolu bagaj 2 kişi,filtre hariç hiç birşeyinin bulunmaması kit yazmadığına göre muhtemelen güç kaybetmişsindir sadece kafayla ,senin aracın yılların eskime payıyla,109luğu anca stock geçersin,chipli nerde baksan 140hp 300 civarı torkla kusura bakma hiç inandırıcı değilsin + lpg +rollde bide yani baya gülesim geldi![]()
araç lpg de yürüdüo 2000 devir bende 2500 de 40 -50 gibi bastık yani anlayacağın onun devrinde yürüdük
eğer benimkine göre denense 4000 -5000 arası denemek gerekiordur.
yazılımdan önce 4000 den sonra araç yığılıordu şuan 5500 den sonra araç yığılıo focus2
krank filtresinin takılıdığı yer
![]()
Rs Racing Garage
madem öle getir ankaraya bi chipli tdci nasıl saplıorum sana 10 boy mu istersin yok 50 boy mu ? delikanlı isen beklerim seni.. al msn adresimde chronic-sound@hotmail.com
ayrıca sonradan millet soruo arabanda neler war diye bizde olanları yazıyoruz ne war ne yok sölüoruz götümüz başımız oynamıor.
Rs Racing Garage
haa saplayıncada yok arabam sorunlu yok bilmem ne diiceksen hiç gelme koç yumurtası. Benim aracın stock bu halde nasıl yürüdüğünü bilen biliyor.baskım bitikken bile nasıl yürüdüğüm aşikar ki. bana saplayacağını bile bile reşo ile bile denedim ki zaten zevkine deneme yapıyoruz haa iddaa warsa ortada boşaltırım aracımı iice egzantriğimi pistonumu takar 100 shot ımı basarım ozmnda önüme gelenle yürürüm fn2 ep3 sk2 evo vs vs.. biz burda efendi oldukca milletin g.tü kalkıyor ona deliriyorum
Rs Racing Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)