açıklama için saol.
Printable View
ikisi arasında çok ama çok az farklar var...öyle yarış kazandırıp yarış kaybettirecek farklar değil bahsettiğim....short ram tam can alıcı devirlerde yani vtec açışı öncesi ve hemen sonrası daha yüksek tork eğrisi yüzünden azıcık avantajlı...ama onada soğuk hava beslemek için tampona port açmak ordan soğuk havayı filtrenin ucuna beslemek şart...bu işlemi yapmazsanız short ram in bütün avantajını dezavantaja dönüştürüyorsunuz...
özetlemek gerekirse ben tampon delmekle soğuk hava taşımakla uğraşamam derseniz aem v2 sizin için ilaçtır....ama yok minicik te olsa avantajlı olsun ben tamponumuda keserim soğuk havamıda taşırım derseniz short ram denenebilir...short ram için filtrenin türü ''bence k@n ama en az 90/ 100 girişli olacak'' çok önemli ve ucunada güzel bir Velocity Stacks yaptırmak şart ayrıca kullanacağınız borunun çapı ve uzunluğuda v2 ye üstünlük sağalamaksa amaç çok çok önemli.... yani kısaca aslında short ram içinde harcayacağınız para hemen hemen v2 parasına geliyor....iyi düşünülmemiş ve iyi yalıtılmamış bir short ram le v2 yi mumla ararsınız :icon_tup:
ksinlikle katılıyorum özdin abiye + v2 üst devirlerde çok çok iyi short rama göre
simota twinchager cai:)
http://www.youtube.com/watch?v=Z9FzH8BJR1Q
maşallah :icon_tup:
daha gideri olcak ama burda 2 kişi olduğumuzdan birazda rampa olduğundan dolayı nazlanıo gibi ;)
v2 nin eksiye götüreceğini düşünmüyorum..
:icon_tup::icon_tup: nokta.
teşekkürler
hımmmm iki kişiyle fena değil gibi.....ama sen bana yinede afr ni göndermeyi unutma....
Masallah..
Kanka maşallah öncelikle ;) Ama şunu belirtiyim bu specler için 60 - 180 in normal sanırım ufak bayırdan dolayı biraz nazlı araba çünkü bence daha iyi gitmesi lazım ;) Headers'ın yokmuş bunu kesin al short ram yapmana gerek yok aslında aracı yüksekler için böylede güzel ama sana Antalya'da söylediğim şeye kesinlikle önem ver kanka o şart sizin orda sen biliyorsun ;) Headers + sizin orda yerinde ayar + benim dediğimle çok güzel olur heleki bide emme katar bu speclere birde yeni ayar çekersen tadından yenmez :icon_tup: V2 den memnun değilsen ve çook iyi Cia istersen Mugen var bende bu arada Serdar tampon falan delmene gerek yok direk Vti uyumlu :icon_tup:
short ram'i soğuk hava ile beslemeyeceksen v2'yle devam derim, zaten üst devirler biraz nazlı görünüyor, hafif yokuş ve 2 kişi ile yinede güzel bence, hıdır ile üst devirlerin çok daha hızlı döneceğine emin olabilirsin, v2 ve hıdır ile üst devirler çok daha iyi olucaktır, maşallah ciğer sağlam ;)
teşekkür ederim kanka :) bayır vardı evet bide sanırım 2 kişi olmamın etkisi var galiba:)
dediğini unutmadım:D hıdır'a az kaldı bide senin dediğin cai bu şekilde mi
http://i626.photobucket.com/albums/t...I/DSCN0586.jpg
tampona delik düşünmüyorum aslaa:))
bayır yukarı+2kişi+hıdır yok...bence başarılı.
short ram alt devirde etkili ilk gaza basma anında bunu kimse inkar etmiyor :) ama v2 üst devir kaldıki ne yaparsan yap v2 oldugu yerden daha iyi hava cektiremezsin sagı solu kesmeden...rollerde ve draglarda üst devir kullandıgımız için,V2 rulez maceraya gerek yok :)
buddy club conta,skunk2 pro emme,megan 4-1 yada dc .2,5'' hıdır...nokta atışı ayarla silah gibi olur :)
benim zaten tanponum delik. portdan yokari short un agzina kadarda boru cektim.
Sadeze yalitim yapmakmi gerekir yada bukadar ugrastan sonra v2 ile arasinda bi fark yoksa v2 almamin bi mantigi varmidir acaba?
Bu şekilde değil , direk bu kanka :) Mugen'in cai'si :icon_tup:
Bu arada sana 2 şey söylemiştim :) Hangisini hatırlıyorsun :) Biri tavsiye 2. si sizin yollardan kaynaklı olan.
Ben 2 yi söylüyorum onu kesin yap kesin :icon_tup: Yapıcağın turbo hariç herşeyden daha yararlı olacaktır senin için :D
maşallah kardeşim ++++10 numara
serdar ım fazla kurcalama motor u filitre ve hıdırlarla oynaş biraz, zaten arabanın eski sahibi ve tayfun abiyi dinle, zaten ciyerli araba ince ayrıntılarla yürür büyük ayrıntılarla yürümez, bunuda unutma, derim ben, iman power olarak hadi kolay gelsin...
Draglara az kaldı elini çabuk tut benden sonrakilere geçilme bare :) hep beraber kupa kaldırcaz ona göre :icon_tup:
maşallah kardeş. kazasız belasız inşallah...
....................
serdar maşallah diyelim. acilen headers diyorum. zaten senın araban guzel gıdıyor.bı kaç bırseyle dahada ıyı olur.
.........................
motor kulağı +5 beygır vermiş gibi sankı serdarrr :):)
valla şimdililik bi şey söylemiyorlar..pist arıyorlardı bildiğim kadarıyla çünkü o pistin etrafındaki bahçelere ciddi zararlar verilmiş adamlar klupten davacı felan olcaklardı son anda vazgeçirmişler bi daha aynı yerde olur mu bilemiorum....ama olcak inşallah bi drag tarihi ben yazarım:)