evet 400 sunu videosu geliyor iki video tek video içinde izleyebilirsiniz ikisindede an önde erayım :)
Printable View
evet 400 sunu videosu geliyor iki video tek video içinde izleyebilirsiniz ikisindede an önde erayım :)
ARKADAŞLAR 400 UN SONUNDAKİ KAMERADAN GÖRÜNTÜLER İLK KALKIŞTA SAG TARAFTAKİ AN 240 2 KALKIŞTA SOL TARAFTAKI ARAÇ
http://www.facebook.com/profile.php?...v=438260919162
Bu video ya Facebook'tan kaldırılmış ya da gizlilik ayarlarından dolayı görüntülenemiyor.
Adamım heyy ne oldu sesın çıkmıyor ...
Adam arızalı bı şekılde burdanda izledıgınız gibi geçiyor :)an 240 dragger
Eray bizi diskoya götür :) :) :)
eraya nie bu kadar yukleniosnuz anlamıorm adam bi idda koymasmıs makarasına denemisler neden bu kadar ortalık karısıo anlamıorm eray basta geçtm degil bu kjadar tutunmam bile bi basarı demis sizce ne demek bu???? he siz atmo m20 ile ekeyi geçiceginize inanıosunuz oda bi inanmıslık ama bnce gerilmesin ortalık an nin sahibi yanlıs anlıo sonra farklı seyler yazıo...
yaw şimdi adam 2JZ swap e30la stock engine m20 turboyu geçiyorsa yada kafa burun yürüyorlarsa helal olsun EKE ye
An nin mazeretleri var ise ki olabilir yanlış anlaşılmasın lafım
EKE ninde mazeretleri var he bu şu anlama gelmesin EKE AN yi geçer yada ondan güçlü falan ne olursa olsun EKE mize maşallah :hehe:
Bız erayın yaptıgı kşrlıga karşıyız ekenın yurumesıne deıl adamın sıkıntısını bıle bıle kaldırmak ıstedı adamda kırmadı kalktı başka yerlerde geçtik derse bızde kardeşimizin ustune gıderız umarım anlamışsınızdır.
hala kasarlık falan yazıosn burası forum eraya kasar diceksen bunu yuzune sölesen daha ii olmazmı yanlısmıyım sonuçta burda sadece erayı tanıyanlar deil tanımayanlarda konuyu okuo ve ayıp oluo bnce
acılmıyor ???
Valla EKE sağlam tutunmuş yinede maşallah o kadar abartılcak bi geçme geçilmede yokki ortada.
evet video açılmıyor
yaw plakasını öne koymuş ne demek :D
kim bu tarz bi konu açarsa ilk önce kendi plakasını yazar bunun anlamı ben geçtim demek değilki :D
sizin erayla olan muhabbetinizide biliyorum zaten ondada sıkıntı yok :) ama 2 aracında eksikleri varken bu şekilde yürümesi gerçekten güzel