hahahhaha ya hep aklıma şey geliyo ben daha ilk konu açtığımda eke ile ilgili yıllar önce birisi TERMİNATÖR gibi yokedilemiyor yazmıştı :D
yıllarca elden ele dolaşan 70 kocalı hürmüz misali garibimin çekmediği kalmadı yaw :D
Printable View
valla o konuda çeşitli söylentiler hurafeler var kanka :D
ruhsat sahibi hala ben olmakla birlikte şuanda kimin olduğunu cidden bilmiyorum :D
abi arabayı turboladın mı_? eski videolar mı_? konuyu okumadım sadece video izledim bilgine:)
maşşallah eke mize:D
turbo arabada stock motor anlayışı nedir hacimmidir hayır. kol piston conta saplama dır. e benım kol piston contam saplamam bmw nin ürettiği orjinal parçaları ise benım aracım stock :) üzerine turbolu hacmi 2.5 2.7 2.8 pek farketmiyo m20 de 12valf olduğu için 5000cc olsa gene bi cacık olmaz bu motordan :)
Maşallah 2 aracada.
Maşallah, çok tok araçlar :D
Maşallah iki aracada kazasız belasız..
buda benden:D
http://www.facebook.com/video/video....51116131597325
konunun başında dostluk kalkışı tarz bişey okumuştum sanki..
2 aracada maşallah.
uzayan kol bizden olsun kimse arayı bozmaya kalkmasın :D
eray abim anıl kardeşim daha çok deneme yaparız bizim aramızda birşey olmaz millet yanlış anlamasın :D
maşallah 2 öküzede :D:D
yahu motor yemişim kol krank piston leş durumda gidip neden 2litre krankı takayım 2.5 varken neden 84mm piston sıfırı varken 400tl ye gidip 380tl verip 80mm alayım ? mantıklımı :) değil kapağım bile 3.20 kapağı 25 değil bilginiz olsun. 325 kapağı ile 3.20 kapağı arasında bildiğin typer la m3 arasındaki boylar kadar fark var. yani benim eksiklerim çok iyi bile gidiyo eke maşallah oğluma
full built değil ya işte :D stocktan kasıt bu :D
biri sponsor olsada ankaraya gitsek hatundan izin aldım :hehe: