User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Efsaneden Son Show !

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Efsaneden Son Show !

Fisichella yı geçtiğinde lastiği patlıyor ve pite giriyor ciktiginda 1. massanin 70 sn gerisinde 20. sirada piste donuyor ! we ondan sonra olanlar : tıklayın

yarış süresi ancak onun 4. ye kadar çıkmasına izin verdi daha süre olsa kesin 1. olurdu. özellikle Kimi Raikonen i geçişi ona adeta canlı ders verir gibiydi ...

...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

MUGENPOWE® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    efsane ınsann gozlerı doluyo ıslerken bıraktıını dusnunce bence kafadan 2ene da yarsırdı

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçekten efsane bir pilot ve sporcuydu ..

tyMu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mugen +1 kesinlikle yarışacak enerjisi var hala son yarıştada yaşattı bu duyguyu göstere göstere, kimiyi geçişi mükemmeldi
    sağol video içn

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FEna ezdi ya adam gerçekten eziyor ya esas alonso nun arkasına yapışosssa çok fena olucaktı ama 10 tur daha olsa inanılmazz geçerdi alonso yu bence
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

dupdup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu bu kdr sene formula 1 aracı kullandıktan sonra nasıl brakir yaw ben o arabaya 1 kere binsem bideha inmem yannız adama gercekten helal onun gbisi başka zor gelir
    üyelik tarihi 06-12-2005

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede bırakmıcaktı hala rekabetci hala hırslı we en iyi ! o bana F1 izlettiren adamdı bakalım o olmdan nası olcak bu F1 şurası kesin kesin gözler onu arıcak yağmur lu yarışlarda biz yağmur adam Schumi yi izledk keşke olsa diyecez napalm ...
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kariyerinin en tepesinde bırakmak istedi ama skuderia izin vermedi son iki yarışta. gerçi izin verse değişecek tek şey sıfat olurdu, şampiyon olsa da olmasa da farklı bi adam.

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eskisinin yerine herzaman yenileri gelir schumi artık yaşladnı bu bir gercek ve arabası ii olmasına ragmen onda daha ii şöferlerde yetişiolar

bana göre bir massa - alonso - raikonen - button bunlar gelecegin cok cekişmeli pilotları olucaklar
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

AyB_Tv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eskisinin yerine herzaman yenileri gelir schumi artık yaşladnı bu bir gercek ve arabası ii olmasına ragmen onda daha ii şöferlerde yetişiolar

bana göre bir massa - alonso - raikonen - button bunlar gelecegin cok cekişmeli pilotları olucaklar
    tosunlartım zamanında sizin ewde shumii die baarmalarımız unutmayalım lütfen bakın bukdr shumiyi ezmiyelim
    AyB

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Michael Schumacher FIA nın durdurmak içn uğraştığı tek adam !

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AyB_Tv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tosunlartım zamanında sizin ewde shumii die baarmalarımız unutmayalım lütfen bakın bukdr shumiyi ezmiyelim
    lem olm ezdgimiz falan yok adam efsane zaten onada lafımız yok hayır eskiden anırdıgmız gibi hala daha anırıoruz oda ayrı

ama artık yeni adamlar fena cekişiolar aralarında zevkli gecio

eskiden schumi alıodu kafayı gidiodu bi ara zevk almaz olmuştuk f1 den zaten schumi aldı dioduk ama artık öle mi cok büyük zevkle isliyorum cekişme yaşanması enim açımdan F1 izlenir hale getirioww
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    link patlamış güncel link ; Tıklayın

Malezyada bir kez daha gözler MS yi aradı ... massa we kimi çok kötüydü ...

10 dk gerçektn çok uzun bi video yane ben şahsen kendm 2-3 dk lık video ları bile zor bekliyoprum yüklensinde izliyim diye ama eğer F1 hayranıysanız kesinlikle izleyin ... geçiş e doycaksınız ...

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    hatırlarlıyorum bu yarışı çok zevkliydi gerçekten
    mika'nın da sonlardna başlayıp podyum gördüğü yarışları hatırlarım onlar da ayrı güzeldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu video da belli olmayan bişi war izlerken bakın

dakika : 6.36 iken Schumi hep yaptığı taktiksek fake lerindne birini atıyor sanki atak yapıcakmış gibi ama bişi olduğu yok amaç öndekine baskıyı arttırmak ... sonuç zaten o tur un sonunda fisichella ! düzlükte frenaj noktasını kaçırıyor we pist dışına çıkıyor MS de onu geçiyor ...

AyB_Tv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim shumi hayranlığımı fanetikliğim zaten beni iyi tanıyanlar bilir ama bilmiyorum farkediyomusunuz !! F1 dede olsun futboldada olsun basketboldada olsun vs.. eski efsane sporcular gibi nedense bence çıkmıyo.. evet tek tük var ama F1de prost - senna ondan önce lauda - rosberg sonra shumi - hakkinen gibi efsanelşmiş rekabet olucakmı pek ihtimal veremiyorum bana şuankiler güncel rekaber gibi geliyo.. aynı futboldaki gibi..eskiden bireysel yeteneklerin çokluğunu saymama gerek yoktur herhalde ama şuan günümzde bireysel yetenek çok çok az..takımla biyere gelen oyuncu sayısı çok fazla..nba de jordan efsanesinden sonra king james aynı jordan dendi yıllar geçiyo jordanın yaptuklarınıın hiçbirini yapamadı,evet yetenekli ama bir jordan asla..bakalım kobe bıraktıktan sonra nolucak..bunun gibi bi ton sayarım size..galiba hani diyolar spor iice endüstriyel moda geçti.. aslında üzücü..anca bizede böyle videoları izliyip ahh çekmek düşüyo..
    AyB

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kim ne derse desin bana göre formulanın en iyi pilotu

Kimi Raikonen & Mika Hakinen , schminin yıldızının parlamasını ferrariden kaynaklanan bir şey, adamlar güzel ve hızlı bir araba yaptılar.
    Diğer markalarda ferrarinin hızına yetişince schmi hiç bir şey yapamadıı,,,
    hüloooooooooooooo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kim ne derse desin bana göre formulanın en iyi pilotu

Kimi Raikonen & Mika Hakinen , schminin yıldızının parlamasını ferrariden kaynaklanan bir şey, adamlar güzel ve hızlı bir araba yaptılar.
    Diğer markalarda ferrarinin hızına yetişince schmi hiç bir şey yapamadıı,,,
    f1 den anlamadığını bu laflarınla belli etmişn galba sen izlemeye başlayalı 2000 li yıllarmış ???

Mika diyosunuz : 1998 de müthiş bir brigestone lastik avantajı wardı öle götürdü işi ... 1999 da ise Schumi ayağa kırılanada kadar şampiyona lideriydi ayağı kırılmasa görürdm o sezon şampiyon kim ? zaten 2000 sezon unda nokjtayı koydu schumi.

94-95 yıllarındaki şampiyonluktan sonra sıradan bir ekip olan Ferrari ye geçtiklerinde yaptıklarını yazmaya kalksam uzar uzar gider ... bi laf war burda Ne büyüktür Emeğe saygı gösteren insan diye ... bilip bilmeden hak yemeyin.

git biraz yağmurlu yarışları araştır hane sürücülük yeteneklerinin konuştuğu 14 de 11 ortamalası war Michael in ...
    96-97 sezonlarında kendilerinden çok daha üstün olan Renault ları nasıl eze eze geçtiğini izle yağmurlu yarışlarda .... git biraz araştır öle konuşurz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eskiden schumi alıodu kafayı gidiodu bi ara zevk almaz olmuştuk f1 den zaten schumi aldı dioduk ama artık öle mi cok büyük zevkle isliyorum cekişme yaşanması enim açımdan F1 izlenir hale getirioww

+1 bende katılıorum

dünya üzerinde schumi'nin şampıyon olduğu senelerde F1 seyircisi %42 azalmış,sonraki iki sene ise %37 artmış......
    bir mail gelmişti schumi'ye methiyeler düzen ordan aklımda kalmış bu rakamlarda...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)