Printable View
Alıntı: Kaan Nickli Üyeden Alıntı Erol iyi yürümüş tebrikler ;) Diğer vtec NS mi? Serkan aradan sonra sende iyisin geride kalmamışsın o kdr kavgada söylenmez...:D :D
asıl giden siyah hb mşlh..4 ün sonunda yakalıyabiliyorum:icon_tup:
Alıntı: Kaan Nickli Üyeden Alıntı Erol iyi yürümüş tebrikler ;) Diğer vtec NS mi? Serkan aradan sonra sende iyisin geride kalmamışsın o kdr evet ns,, amaç onunla yurume erol arada çıktı işte öle:) ne kalcaz olm geride sbt farkla gidıodum en sonda:) gökhan kaçırdın ama burlardayız daha;) swordum beklıoz videoları...
seko doymadınmı olm hala vteclerle yarışmaya
Alıntı: AhmetFikri! Nickli Üyeden Alıntı seko doymadınmı olm hala vteclerle yarışmaya yok be etrafta çok var napalım başka araba yok..:rolleyes:
Alıntı: EROLL Nickli Üyeden Alıntı v2-exedy-60 lık araboru ve egzos. bu kadar.. lem serkan başka bişey olupda ne olacak vallahi yok bişey ama 1 ay sonra olacak.. abi hayırlı olsun yeni malzemlerin şimdiden..
Alıntı: M3CSL Nickli Üyeden Alıntı evet ns,, amaç onunla yurume erol arada çıktı işte öle:) saolasın kardeşim bilgiler için:icon_tup: daha oncede biz roll yaparken geride kalmıştı bu şekilde.
Alıntı: Kaan Nickli Üyeden Alıntı saolasın kardeşim bilgiler için:icon_tup: daha oncede biz roll yaparken geride kalmıştı bu şekilde. kaancım gecen dragta typerla yuruyen ns bu.. eskısı gibi deıl doldurdu arabayı;)
Alıntı: M3CSL Nickli Üyeden Alıntı yok be etrafta çok var napalım başka araba yok..:rolleyes: Bekle Serkan'ım 6-8 aya kadar ortalığı şenlendiricem ben Allah kısmet ederse sıkma sen canını :D