|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
güzel bi akşamdı
yasın hayırlı olsun arabanın maşallahı var![]() leon:yazılım egr ıptal komple egzos 76 son (açık hava fıltresı var) ibiza:yazılım egr ıptal komple egzos 76 son type r: headers fıltre 60lık egzos 76 son ibiza-leon 2 kişi type r 4 kişi (mahalleden arkadaşlar )leon vs ibiza leon fr vs ibiza fr - Car Videos on StreetFire leon vs ibiza leon tdi vs ibiza tdi - Car Videos on StreetFire leon vs ibiza leon tdi vs ibiza tdi 2 - Car Videos on StreetFire leon tdi vs type r leon tdi vs type r - Car Videos on StreetFire leon vs ibiza vs type r ibiza tdi vs leon tdi vs type r - Car Videos on StreetFire __________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
|||
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
maşallah.leon hataydaki araç sanırım hayırlı olsun
__________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
tüm araçlara maşallah
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
güzel gündü maşallah araçlara
yasin tekrardan hayırlı olsun ayağnın tozuyla rollendi leon
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: A3
|
Tüm araçlara maşallah. Yasin hayırlı olsun aracın, ben bu kasa leonları daha çok seviyorum.
![]() 'leon tdi vs type r ' videosu çok güzel olmuş, kaçta bıraktınız Kamer?
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
valla 220 flndı heralde
__________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
maşallah son videoda typer 4 kişi ile cok güzel gitmiş .
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
araçlara maşallah.
dou rakipler mi hızlandı yoksa senin turboda mı bi sıkıntı war? leon da 1.9 motor mu? __________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
leon 1.9 evet orj 150 lık 6 ılerı olan
__________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Seat Toledo
|
tebrikler güzel denemeler olmuş
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
Masallah leon kılosuna gore cok ıyı gıdıyor typeR la da ıyı gıtmıs
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 11 Golf GTI & 09 Mini JCW & 11 Corsa CDTI
|
Leon cok guzel gitmis
__________________________________ I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words |
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
hepsine masallah,leon a ayri masallah typer la cok iyi yurumus
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
typer 4 kişi olunca devir bitmek tükenmek bilmedi
seatlar başlarda güzel tutunmuşta çok erken geriye düşmüşler.Maşallah tüm araçlara.. |
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
Arkadaşlar Leon konusunda güzel yorumlar için teşekkürler ama arabanın performansı bu degil.. Orjinali 150 hp olan egzozlu yazılımlı bi dizel araç 4 kişi taypara 3-4 boy fark atmalıydı 200-220 civarı hızlara kadar.. Yasin arkadaşımızda bunun farkında zaten.. Agırlık farkı cok bariz var arada.. Tayparda 400 kilo civarı agırlık var.. leonda max 120 kişi gelir 2 kişi
leon cok cok iyi bi araç.. belki yasinin kafasına o aracı sokan adam da benim.. ama defalarca yasine de söyledim buraya da yazıyorum.. aracın performansı kesinlikle bu deil.. benim araca gelince merak edenler için söylüyorum.. yasinde biliyo bunu diger yarıştıgımız arkadaşlarda.. turbom bitti.. araç ciddi anlamda gitmior.. turbo upgrade için bana fırsat dogdu yani ama ne olursa olsun bilmeyenler için söylüyorum.. turbo kötü durumdayken böyle gitmesi bile cok sevindirici bi olay..herkes biliyo.. eger turbom 2-3 ay önceki durumunda olsaydı bu videolar cok farklı olurdu ![]() tüm araçlarımıza maşallah.. |
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
beyler tebrikler, hepinizin araçlar 10 numara
Allah kaza bela vermesin işallah... |
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Maşallah Araçlara.
Kanka inşallah daha da güzel olacak.(Bakımsız + Soft Yazılım ve Malesef 18 cupra Jant ) İlk defa Kullanma fırsatım oldu , Tek kelimeyle Süper . Son 1 Yıldır sürekli takipteydi kısmet bugüneymiş .Beklediğine Değdi Güle güle kullan kardeşim
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
zevkli bir akşam oldu. herkesin tekrar tekrar ayağına sağlık
leon 1 yıldır takipteydi. benim tarafımdan değil ama murat ve ferhat kardeşlerim sürekli takip etmişler.bana da onlar gösterdi.niyetimiz aslında ıbıza cupra idi ama kaçırdık onu.kısmet buna oldu.iyi de bir seçim yaptığımı düşünüyorum çünkü 4 kapı bir araç almış oldum.aracımın gidişine gelince; hataydan aldığım kişi 2 yılda doğru düzgün binmemiş ve hiç basmamış.stok olarak aldık kat bile üzerindeydi...bir motosikleti var onunla işe gidip geliyormuş.o sebepten motoru açmak lazım.yazılımı mehmet gazihan yapıyor.kendisi ile konuştuğumda bana hemen yüklenmek olmaz yavaş yavaş gücü vereceğiz dedi.şu anda soft yazılım var üzerinde ve komple eksoz var.doğu kardeşim de biliyo konuştuk bugün uzun uzun.akşam saat 6 gibi de dyno ya çıktık. araç bu haliyle 184 hp 381 nm çıktı.biraz km yaptıktan sonra yazılımı bir daha güncelleyeceğiz. doğu kardeşimin dediği gibi hakkı bu değil doğru ama yakın zamanda inşallah çok daha iyi olacak.tabi üzerindeki 18 cupra jantı da unutmamak lazım ![]() herkesin tekrar tekrar ayağına sağlık. daha iyilerini de çekeceğiz inşallah. doğu turbo intercooler büyütsün daha neler neler olacak ![]() ama bu haliyle de çok çok iyi gidiyor maşallah.. kamer kardeşime de inşallah en tezinden bir k pro bekliyoruz
__________________________________ CUPRA TDI 280 HP 535 NM Son Düzenleyen yasindamar; 19-10-2010 02:47. |
|
|
|
|
#19 |
![]() |
bu arada leonda komple 70 lik eksoz sonda hks 76 lık var
__________________________________ CUPRA TDI 280 HP 535 NM |
|
|
![]() |
«