maşallah 2 aracada,senfoniler süper:icon_tup:
Printable View
maşallah 2 aracada,senfoniler süper:icon_tup:
gerçekten inanılmaz güzel denemeler olmuş,,izlemeside bi o kadar keyifli,,,,bende çok severim böle gitmeyi en çok keyif veren rollingler böle olanlar bence :)
güzel deneme olmuş.. SS 4-2-1 header olan VTi DC 4-1 taksa 1 boy geçebilir diğer VTi'ı...
Maşallah her iki aracada Seslerde denemelerde çok keyifli olmuş
Süpper olmuş son video çok keyifli bu arada o yolda fenaymış istanbulda gece bile çıksan böyle yol yok ,)
Çooookk uzun zamandır bu kadar eğlencelı bır vıdyo ızlememıstım :D:D:D
güzel denemelerrr olmuş
ahahaha:D:D:D iyiyi di tolga :D
mşllh .iki aracada çok zevkli denemler bunlar
Ben de benzine dikkat ettim iyi kalmamışsınız yolda :) Maaşallah.
mdr maşallah ne güzelde deneme olmuş keyifle izledim valalhi
senfonide güsel 3 denemede , karaburun düzlüğü fena yaa oraya gidipte gaza basmamak olurmu demi mdr
selami abiyede maşallah dielim
son video da içim cız etti valla. bırakın gazı die bağıracaktım az daha. Maşallah, kafa kafaya çok güzel denemeler olmuş. Kazasız belasız inşallah.
selami foruma üye değil onun ve kendim adına güzel yorumlarınız için tşk ederim arkadaşlar :icon_tup:
tşk ler :) düşünmedim değil fakat konilerden ön biraz basık o yüzden cart curt sürtmemek için şimdilik erteliyorum bu fikri...( bakalım ne kadar kaçabileceğim :) )
araçlara maşallahh gerçekten güzel denemeler olmuşş el ele kol kolaa:D:icon_tup:
iki aracada masallh
maşallah cok şık bır deneme:) bence aynı speclerde bı sedan bulun araya top speedde sıyrılabılır aradan:) 99 bıraz ağırdır surucu ve yolcu kıloları yakınmıydı araclarda...
sağolun arkadaşlar :)
evet kilolar eşit sayılırdı,özdin arabayı satmadan önce çok keyifli 3 lü denemelerimiz oluyordu video yok fakat gidişler aynı burda olduğu gibi sıralı kafa çıkarmalar,kimse alıp başını gidemiyordu :)