bu sesin telefon melodisi mi var bende istiyorum:D
Printable View
bu sesin telefon melodisi mi var bende istiyorum:D
bu ne K20 miymiş be:D
melodiyi isteyenler maillerini yazsın yada pm atsın arkadaşlar , topluca yollayayım
midwest kankim :) canım sıkılınca terapi niyetine 2 kere izlerim rahatlarım :o
1.4 is alıp k20 cakasım gelmedıyse serefsızım :D kaca malolurkı
yorumlara gel ya :D honda bu supra da neymiş :D honda japon teknolojisi :D vay be :D
arkadaslar k 20 dıe bısı yazmıs lar k 20 baslı basına stok halı 200 hp buna artı olarak turbo uygalımıslar ve gerısını sız dusunun supra dedıgınız arbanın stok halı kac beygır ? onda vtec baska soze gerek yok ve b16 kasaya uygulanmıs k20 cok kucuk ve hafıf hasadır...
turbo uygulamışlar :D onda vtec :D b16 kasa :D
K20 senfonisi esliginde cay içmek ne kadar guzel.
Asıksan vur saza Type R sa bas gaza :)
Pm Attım Melodi için şimdiden teşekkürler.
Spawn ın dediği gibi alarm sesi yaptım sabah sabah iyi gelio :D
Turbo derken ? ne komedi yorumlar var ya :D geçen anlatıyordum ya B18C Turbo + I-VTEC, vtec ve turbo aynı anda açılıyor yazmış herif. Nasıl ya dedim ne zamandır b serisine k kapak oluyor ahaha
" Hamza Gökmen bunlar hondayı gözlerinde çok büyütüyolar turbosunu söksünlerde görelim :D bu hondaları peugeot 106 ile ve citroen saxoyla kapıştırdıkları zaman görün :D:D çokkk büyütüyolar gözlerinde :) supranın ne olduğu ortada :)hem az yaksın hem süratli olsun istiyosanız saxo ve 106 tan şaşma :P "
ahdsauhhudsahuhudshu ulan ne alaka 106 yı soktu oradan :D
spawn bendenmi almıştın bu sesi çatur çutur vites atıyor?
bu videonun sonuna doğru supra geliyor uzunda..
400 hp olmasada beygiri yüksek olduğu belli
Eğer bu supra tt 96 model ise ki ona benziyor. Stock 262 Hp ufak tefek mod varsa ki vardır yine nerden baksan bir 300 HP' si var gibime geliyor.
Video biliniyorda aşağısında yazan yorumlar çok salakça :D
melodi geldi çok saol:) peki videonun sonunda bi şeyler konuşuolar öbür arabayla ne konuşuolar anlayamadım tam en sonunda '' sadece sesi dinle '' gibi bi şey diyo galiba..
trans ** - kalkcan mı lan yoksa huahahhaha
civic - ne dion la
ta- kalkcan mı ışıklardan diom
c- he he kalkcam
ta-(yanındaki arkadaşına)kalkcakmış huehha
....
ta-kanka ne var arabada , ne var motorda
c-sadece küçük 4 silindir!
ahahahahaha sadece küçük 4 silindir ahahaha::))