Taksi çıkması sanırım :p :D , ehehehe kazasız belasız İzzet abi :)
Printable View
Taksi çıkması sanırım :p :D , ehehehe kazasız belasız İzzet abi :)
Hayırlı olsun izo renk ses çok güzel :)
mustang ilk gün videosu deyince aklıma şu eski video geldi izle bişeler kap :D
http://www.youtube.com/watch?v=LZGUYMn68gQ
işte budur ya...ne audisi maudisi:D
acil hakkını ver yanlız:D
En iyisini yapmışsın valla kazasız belasız kullan abi çok güzel :)
Ordanda ehliyet altın mı?
izetim hayırlı olsun kardeşim cidden çok beğendim aracı rengiyle duruşuyla çok güzelmiş,,,allahtan dediğimi yaptın sana dedik o kadar oralara gidipte avrupa arabasıyla ne için var amekikana bincen diğerleri burdada var :) v8 in sesi yeter dinle dinle gez :) .............
Allah razi olsun, insallah daha iyileri sizlerin olur... amerikada benzin litresi turkiyedeki fiyatinin 3 katindan daha fazla ucuz...iyi yakio makine ama gidip 40 dolara depoyu doldurunca koymuyo adama..ama sigorta cok pahali mesela, ayda 180 dolar sigorta oduyorum, park sorunu var kapali park yeri ayda 175 dolar...yani araba almakla bitmio is:(
İzzet sende zenci ruhu olduğunu biliyordum :D güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Hayırlı olsun kanka gule gule kullan.amerikan beygiri :D
Maşaallah. Ferfena.
Ses çok güzel yaaa. Ağlıycam şimdi. Hacim güzel şey. :(
Canını yediğim amerikanı nasılda güzel gürlüyor öyle maşşallah kazasız belasız kullanın :)
maşallah hem araç 10 duruyor hem sesi 10 hemde 40 dolara mustang deposu fullemek ekstra bi keyif olsa gerek :)
hayırlı olsun izzet. amerikada başka bi şey kullansan döverlerdi zaten. renk menk ses falan her şey güzel, hiç kurcalama bin derim ben...
:) ulen dou tam olucu yaptın bizi, amca nefret ettti bnden 9000$ Dan 7000$ e dustu..
Ahmet Abi sit da hayirli olsun megane rs I Alcktm gitmeseydim..
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim...
Mustu abi kacak macak ekeray bı yolunu bulup sokar seni buraya şaiyorsun walla abi burayı:)
Daitirsin yazcaktm