masallah araclara
Printable View
masallah araclara
maşallah araclara :D ayırdı tekı harbıden
serkan geçen hafta k-pro,headers,komple egsoz,injen cai,ince conta'lı bir ep3 ile denedim,ikimizde tektik 2 de bastık ve şöle oluyor; 2'yi yan yana bitiriyoruz 3 sonunda ben arka çamurluğunda kalıyorum,4'e attığımızda ben onu yakalayıp arka tamponuma alıyorum,5'e atınca arkadan gelio yetişio 220 de tam yan yana oluyoruz :icon_tup:
type-r'ın sahibi arkadaşın isteği üzerine şunu söliyim;
ep3 ile denememde kimse kimseden kopamıo 220 den sonra ep3 ün gideceği kesinde :D:D 220 ye kadar bi o çıkıo bi ben çıkıom yani arkadan geliom onu arkama alıom lafı falan yanlış anlaşılıp polemiğe neden olmasın :icon_tup::icon_tup:
TEberikler cidden 10 boydan fazla bile olmuş bnce gereksiz bile olmuş.MAŞALLAH
rs'in denedigi kprolu typer benım degıl bır karışıklık olmasın.
masallah araclara:) huso denedıgın typer hangısı ızmırde contalı kprolu typer var mı?
Güzel video araclara maşallah.
huseyın koşmuş ss yurumuş:D:D:D:D maşallah huseyın laah tekerıne taş değdirmesin:D
2 aracada maşallah okan sen bu sıtedekılere naptın herkesın yuzu guluyo :)
kft yi baz almak bıraz yanlıs olur kft nin son durumunu gercı bılmıorum arabaya kotulemekte ıstemem ama orcunla olan rollıngte kft de egzantırık olmasına karsın orcun yarım boy onde vıdeoda bellı oluo.kft nın son halını bılmıoruz ama nasıldır.bence orcunun tayyarla yurursen cok daha ıyı olur