maşallah araçlara......
Printable View
maşallah araçlara......
Tabi dene kardeşim yoksa araban yürümüyor derler bilgin olsun bizim bur davar öle genç arkadaşlar alican gibi arabamın nasıl yürüdügünü görmeden yürümüyor diye bir kelime söylemiş, ama beni bilirsin ben çelik çocugun söyledigi işlere bakmıyorum :icon_tup:
Götü kırık rs ile herkeze gider yapana kadar 3 defa gelmemize ragmen yemedigi için denemeyen sen degilmiydin alican ?
Ben sinirlenmem ama senin gibi çocuklarada kendi üzerimden prim yaptırmam .
walla abi ne dersen de bu bir forumda bişe demedim arkandan ahmet abi ile msnden knştk 2. si benim yemediği için deil geçiceğim arabayla nie deniyip benzin yakıyım geçti gitti söktüm herşeyi ve hala diosn ki yemedi ben yemese evime dönerim şekerpınara gazlamam kavacıkta arabamı denenir ya 3 kere geldim evet 3ündede şekerpınara çıktım snçta role çıktım gelebilirdiniz nese sorun deil maşallah kazasız belasız bin forum içinde gereksiz şeler... ben typerla yürüsün dedim sadece görsün bana öle gelmiş olabilir prim nie yapıyım çoluk çocuk ne ? nese gereksiz yere tartışmak boş olr
götü kırık rs dediğin ile 1-2 ay önce deneseydin sökmeden herşeyi o zaman götü kırıkmı çıkıkmı belli olurdu yarın satıcam arabayı satmasam bu gün gider hks egsoz olp cai yapıp seve seve denerdim bakalm nolurdu ama geçti ondan knşmama gherek yok ben arabanı kötülemedim senin aracın sana güzel ben ahmet abiye MSN den yorum yaptm forumda milletin suratına demedim ;) senin burda foruma yazman yanlış milletin içinde yok korktu gelmedi ne korkcam ya sabaha kdr denerim sorun deil azmı denedim şekerpınara gelsydiniz yg ilede denerdik ;)
Geçecegini bildigin araba ile denemiyormusun ? Alican sen beni ne zannediyorsun kullandıgın kelimelere dikkat et seni eglendirecek yaşları geçtim sokarım seni o arabanın içine bir ALLAH ın kuluda alamaz .
Forumda söyle,ayrıca ahmet abine söyle ,benim için aynı şey sen nerden biliyorsunda benim arabamın nasıl gittigi konusunda yorum yapıyorsun sen kimsin :beuj::icon_wacksen duydunmu bizden birinin senin araban hakkında yorum yaptıgını ? duyamazsın ben senin gibi değilim çünkü .:icon_tup:
Benim için 60 km yol yapan bir adam benim yanıma gelecek sonrada ben başkaları ile gebzeye gazlamaya çıkacagım :icon13:deneseydin görürdün geçiliyormusun geçilmiyormusun sizin gibi çocuklar geçilecegi araba ile denemez .
şefin rs le deniyecek olanlar 2 kere düşünsün derim :)
kusura bakmada senin için özel gelmedin ben ataşhire genel olarak denemeye muhabbete gidiodm yaa benle burda kavgamı edicen abi deneriz sıkıntı yok kullandığm kelimede bişe yok hakkında bişede demiorm küfürde etmedim sadece ahmet abiye yürümüo gibime gelio denesin herhangi typerla filan görsün dedim vee k.bkma abi ama senin gibi foruma yazmıorm bunları genel olarak knşarak halledebilirdik sen foruma yazmayı tercih ettin atarlı giderli knşmaya gerek yok ;) evt benden büyüksün saygım var saygısızlık etmedim ama sen yanlış knşuosn
Tolga ve Emre ikilisi güzel deneme olmuş. Ja'yı daha fazla görmek isteriz :D
Emre tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız combo :)