yaw bı yorum yapmasaydınızda bızde ulan nasıl olur bu dıe ıkı gun daha gecırseydık yaw.
hemen feyk demıssınız valla hevesım kactı.
Printable View
yaw bı yorum yapmasaydınızda bızde ulan nasıl olur bu dıe ıkı gun daha gecırseydık yaw.
hemen feyk demıssınız valla hevesım kactı.
Feyk olduğu ispatlanana kadar her video gerçektir. :)
öndeki frene basmıs :D:D:D
Abi fren falan yok bence videonun tamamı kolpa :)
özgür o süratte nosa bassa ne olur biliyomusun motorun içi acılı ezme lahmacun olur bariz feyk :)
200 lerde olsa tmm derımde 300 ler zaten limite gelmiş durumda her 2 arac da :D
tamam sulu anladım kanka :D
bencede öndeki gazdan çekiyor belki biraz da frenliyor gibi diğere hala dip gazda devam.
Belki 6,0 lt swap üstüne nos vardır diyecem ama fantazi olacak biraz.
ben 1000RR da o hızda öyle bi ivmelenme göremedim ;)
çünkü 180in üstüne çıkmadım daha :D:D
130 - 160 la devirli gider gibi gidiyorlar :) bende inanamıyorum yada inanmak istemiyorum :D yok öle bi dünyaa..
Videoyu dikkatli izlediyseniz başlığından anlarsınız arkadaşlar fake oldugunu
Subaru -Porshe killer-funny video from Bulgaria
bencede bi alicengiz oyunu var gibi
Nosu bilmem ama öndeki kesinnn frene basmış
subarunun yanından gecıyolar subaru gerıden gelıyo oyle bu huz yok bı anda 400emı cıkıyo bencede feyk mamının dedıgı gıbı hayal urunu
Bence cam car ayağını gazdan çekti.O hızda ayak gazdan çekildiğinde zaten 100 ile giderken frene basılmış kadar yavaşlanır.Gerek aerodinamik sebeplerden gerekse ivme kaybından.
Çok hafifte frene dokunduysa arkadaki elemanda gaz kesmeyip devam ettiyse olabilir ama şu varki 300 km hızda öyle ivmelenme ve 2.araçda subi ama 300 km hızla sola atladı çok keskin bir şekildeve birşey olmadı ilginç..
Bulgaristanda böyle yol görürseniz haber verin lütfen :) Video fake.
kesin fake bu :D öyle ivmeleme bencede biraz aşmış gibi ne koymuşsa artık arabaya