Emrah boş ver abim hakkaten uzatmayın Fatihde sevdiğim kardeşimdir uzamasın Rica edicem:)
Printable View
şimdi benim merak ettiğim bu LM evo niye yazılım yapmıyor ? bi yazılım yapsın arabasına sonra yazılım egzos filtre yazsın speclere bide oyle denesinler bakalım ne olcak ??
yani bana dusmez ama 120 bin tl vermissin evo x almıssın bi kac bin daha harcayıp bi yazılım falan yapar insan o kadar gazcı adamsın yap su yazılımı artık bide oyle izleyelim be kardesim :)
ahmet3425 sanane benim arabamdan ister yaparım ister yapmam zoruna gidiyo sanırım ikide bir 1 aylık mevzuları açığa çıkartmayı çok seviyosun
@ emrah typ-r kardeşim ben fazla girmem bu doğru ama fatih çok samimi arkadaşım yani isterse bana sormadan herhangi bir araba ile deneyebiliriz biile diyebilir bende ikilemem okadar samimietiiz var anlıcan
arp nickli arkadas sanırım ismi mustafa idi
onunla girdiğimiz karsılıklı polemiklerden laf kıvırmayacagımı bilir o anlıyor beni biz gayet iyi anlasıyoruz sen merak etme kardesim :)
bak goruyor musun beni gayet iyi anlıyor:)
emin ol senden cok istiyorum o dediklerini yapmanı araban 6-7 boy hatta 7-8 boy hızlansın istiyorum mor olmak istiyorum kardesim sevgiler...