evet denemişlerdi kuk plaka cuprayla
Printable View
Masallah Dodocum :) Eline saglik Erhan
Bu işin sonu en hızlı cupra ankaradaya bağlanır demedi demeyin :)
evo aynı evo ise burada cok yazıldı cizildi TR nin en hızlı evo su olmaya aday bir evo denildi sahibi baya bir millete cevap yetistirmek durumunda kaldı videoyu seyredemedim ama baya bir fark olmus soylenilen bence reklam kokan hareketler bunlar diyorum :)
Maşallah her iki aracada kazasız belasız ..
hahahahahahhhhahahhahahaha bu nasıl iş arkadas cozemedim gecsek suc gecilsek suc
Arkadaşlar Kuk ile yazılım dışında speclerimiz hemen hemen aynı, ama yazılımda büyük bir fark sonuçta, Kuk'ta çok güzel yürüyordu o yüzden iki arabayı birbiriyle kıyaslamayalım yazılım farkı var.
En hızlı cupra olmak gibi bir iddaamız yok, sağlıklı yürüsün o bana yeter, onuda sağladık gibi şu anda şükürler olsun :)
Herkese iyi dilekler için teşekkürler, deneme içinde Mustafa'ya teşekkürler.
Dogukan maşallah, arabanı buradan görmüş oldum. Gerçekten çok sıkı yürüyor. Birgün çıkalımda standarta göre ne kadar hızlandığına bakalım:)
Birde Erhan Booster HPFP'ı revizemi ediyor, biraz bilgi verirmisin. Bende bu kış parça toplamaya başlıyacaktım, belki pompa almam.
gece soğuktu biraz kovalamaca oynadık abilerimizile :D
cupra maşallah çok fena gidiyo 2şer kişiyken yaklaşık 180 e kadar iyiyim 5 e attığım anda geliyor ve gidiyor :D tebriklek erhan Allah motorunuza zeval vermesin :)
Maşallah Hem cupra ya hem evo ya Her ikiside Süer gidiyor
Erhan ım ellerine sağlık super olmuş
Mustafa Artık seninde yazılım yapma zamanın geldi gibi gözüküyor ;)
Maşallah Dogukan, güle güle kullan yeni canavarı :)
Erhan sizin de ellerinize sağlık, bomba olmuş
Can teşekkür ederim kardesim :)
Gsi club;teşekkür ederim, siyah coupe turboydu değilmi belçika plaka:)