Radara selam mı ? :D
Maşallah ikisinede :)
Printable View
Radara selam mı ? :D
Maşallah ikisinede :)
pompanın urettigi basıncı hat uzerinden de olcebilirsin ki bu da sistemde herhangi bir kacak varmı onu da ölçmüş olursun..
Onun dışında, pompa konusunda apr de, sıfır pompa alıp iç tamir takımını değiştiriyor bizim gibi.. Neyse yani bu kadar acıklama yapmana gerek yok bu parcaları satıyorsam hatta uretebiliyorsak, en az senin kadar bilgiye sahibizdir yinede tesekkür ederim verdigin bilgilere.. Ama yinede hosuna gitmediyse bizim pompalarımız, satın almazsın için rahat olur..
dodo maşallah ,lm maşallah
Benim şahıslarla veya markalarla ilgili bir problemim yok.
Yurt dışında insanlar KMD ucuz diye gidip 299 dolara alırken APR'nin fiyatı ile dalga geçiyorlardı işin rengi sonradan ortaya çıktı. Sırf Türkiyeden KMD, Autotech kullanıp sıkıntı yaşadıktan sonra APR ye geçen 5 kişi biliyorum. Pompanın içini değiştirmekte veya içindeki aksamı üretmekte mucizevi bir durum yok o yüzden sordum tornada kendinizmi yapıyorsunuz diye. Zaten önemli olan benim için sürekliliği, kimse kalkıpta APRnin pompası KMD den daha iyi sonuç veriyor diyemez hepsinin işlevi belli. Benim merak ettiğim ne kadar süre dayanabiliyor kaç kmdir sorunsuz olarak kullanıyorsunuz kısmı. Ortada *** atma durumu yok satın almayıp içim rahat etsin tam tersine ben mutlu olurum Türkiyedede sorunsuzu yapıldığı için.
doğukan aracına maşallah, teşke 3de 80gıbı bassaydın araya 1tır soksaydın:)
Dogukan tekrar masallah, araban cok iyi yurumus. Gule gule kullan, kazasız belasız.:)
Kusura bakma belki konudaki genel okudugum yazıların etkisinde kaldım ve ben yanlış anlamışım o zaman..
İç aksamını üretiyoruz tornada ve özellikle sıfır pompa alarak onu kullanıyoruz. Cunku bu araclarda pomparlar std bile olsa zamanla aşınıp yaga benzin karıstırabiliyor. Yuksek basınclı pompa olunca da bu dahada acıga cıkıyor..
Bircok aracta kullandık, TSI olarak ta golf GT de de kullanıyoruz, yaklasık 15.000 km oldu ve en ufak bir sıkıntı yok. Daha uzun sure kullanılan araclarımız da var ve sıkıntısı yok. Zaten üretimden önce gerekli sertlik testleri yapılıp saglam olarak uretildi. Herhangi bir metalden işlenmedi.
http://www.youtube.com/watch?v=m65Qjrrqob0
benim araba 0.8 barda
335 le denedıgım zaman enka da sarmıyordu
sizin lastiklerde problem olabilir...
dodo hayırlı olsun yeni aracın,kazasız belasız
maşallah
evonun efsanevi 5. vitesi gene sahnede (!)
Dogukan getirebilirsem gt30'lu evo X'la da bi deniyelim bir gün, ama genelde gelmiyor böyle denemelere
Dogukan hayırlı olsun araçın tekrardan, Can söledi çok tatlı duruyo canlı canlı diye nazar degmesin :)
dogukan gt30lu golfle denedinmi ???
sağlıklı bir deneme yapamadık kardesim golfte sıkıntılıydı bizimde eski yazılımımız vardı vs.
Cupra başarılı yürümüş ) Maşallah her iki aracada..