hsyn_çvk Nickli Üyeden Alıntı
cvk rs'in sahibi olarak şunu diim baktımda ne laci'nin sahibi metin abi nede benim konuda mesajım yok,konunun getirilmek istenildiği yerde ve konuyu oraya getirmek isteyen insanlarda belli,şimdi ben tüm speküleler ortadan kalksın diye metin abimi arayıp rica edicem akşam bi deneyelim diye ;) arabasında sıkıntı yoksa müsaitse dener ve videoyu çeker koyarız,ama konuyu farklı yerlere taşımak isteyen arkadaşlarda isterlerse varsa CVK RS ile deneyebilicek tutunabilecek araçları onlarlada dener video çekeriz ;) burda yazmakla çizmekle olmuo,her böle konuda meydan okuom kimsede arayıp ''ben varım deneyelim demiyo'' ama burdan yazarken herkes aktif,reel denemede herkes pasif tuningin 1.kuralı bu galiba :D
metin abinin laci zaten bilinen ve çok emek harcanmış bir araç gerçekten çok güzel gidiyor maşallah metin abi ;) ama şunu belirteyim benim göki'ninde belirttiği üzere 2.drag tecrübem ama rs ile ilk denemem ve açıkcası acemiliğimin kurbanı oldum antremandaki süreme bakarsanız arkadaşlar ''13.925'' dir ve laci ile denememizde 14 saniyenin altına ne o nede ben inemedim,benim için heyecanlı eğlenceli bir yarıştı birdahaki organizasyonda kesinlikle yer alıcam ;)