Maşallah 2 aracada :) Ama bence Laci 1. ve 2. vitesten almış alıcağını kalkışları çok iyi.Vites kaçırdığında RS ile başbaşa kaldıklarında kopupta gidemiyor ama kaçırmadığ taktirde fark büyük olur :)
Printable View
Maşallah 2 aracada :) Ama bence Laci 1. ve 2. vitesten almış alıcağını kalkışları çok iyi.Vites kaçırdığında RS ile başbaşa kaldıklarında kopupta gidemiyor ama kaçırmadığ taktirde fark büyük olur :)
her iki araçta güzel yürümüş grşüm bu ancak vtec saglam tutundugunda çok feci can yakıyorr bu kesin...
tecrube var tecrube var hacı:) 1 kere draglara katılmakla tecrube kazanılmaz:)
videoda rs ın sesını bı dınle sence zamanındamı atmıs 2 ye?
http://www.streetfire.net/video/laci...rs_2080286.htm
1.-2. vıteslerı kacırmakla 3.-4.-5. vıtelerı kacırmak aynı olmaz bılırsın.alt vıtestekı en ufak hata enaz 2-3 boy fark eder ve devırlenme farkından dolayı ara gıt gıde acılır.ust vıteste bu oranlar azalır.
bence bunlar bı rolling yapsın:D
kanka video da ses yok bendemi çıkmıyor :D
Hüseyin'in ilk drag değil onu demek istedim, ha rs ile ilk drag arabasını tanımıyordur denirse bişey diyemem ama drag bu pilotajın daha çok öne çıktıgı meydan hataya yer yok :)
laci ilk video da 2'den 3'e atarken diğerinde ise 3'den 4'e atarken kaçırıyor tam arabanın kendini göstericeği yerlerde, ve devir kaybediyor araba kendini toparlayamıyor ki ilk kaçırışında geçiliyor. bana göre kıstas ilk kalkışları, dragda böyleyse rollingde farklı olmayacagı düşüncesindeyim :)
çok seviyom rs leri :D:D:D
@iynn-RS
her kalkışta olmadı ama böyle diğerlerin hepsinde 2 araçta ilk başta güzel vites attı.
iki side benim samimi arkadaşım ikisininde aracına mşllh. ama açık ve net roll de laci gider.
laci vtec hiç gözünün yaşına bakmamış..
maşallah araçlara.
cvk rs'in sahibi olarak şunu diim baktımda ne laci'nin sahibi metin abi nede benim konuda mesajım yok,konunun getirilmek istenildiği yerde ve konuyu oraya getirmek isteyen insanlarda belli,şimdi ben tüm speküleler ortadan kalksın diye metin abimi arayıp rica edicem akşam bi deneyelim diye ;) arabasında sıkıntı yoksa müsaitse dener ve videoyu çeker koyarız,ama konuyu farklı yerlere taşımak isteyen arkadaşlarda isterlerse varsa CVK RS ile deneyebilicek tutunabilecek araçları onlarlada dener video çekeriz ;) burda yazmakla çizmekle olmuo,her böle konuda meydan okuom kimsede arayıp ''ben varım deneyelim demiyo'' ama burdan yazarken herkes aktif,reel denemede herkes pasif tuningin 1.kuralı bu galiba :D
metin abinin laci zaten bilinen ve çok emek harcanmış bir araç gerçekten çok güzel gidiyor maşallah metin abi ;) ama şunu belirteyim benim göki'ninde belirttiği üzere 2.drag tecrübem ama rs ile ilk denemem ve açıkcası acemiliğimin kurbanı oldum antremandaki süreme bakarsanız arkadaşlar ''13.925'' dir ve laci ile denememizde 14 saniyenin altına ne o nede ben inemedim,benim için heyecanlı eğlenceli bir yarıştı birdahaki organizasyonda kesinlikle yer alıcam ;)
Bu iki aracın roll denemesi de bence oldukça zevkli olur ama 230 - 240 tan önce kesilmemesi lazım ki herşey net görülsün.
Gönlüm RS' ten yana olur ama bir de mantık var ki sormayın :hehe:
2. vitesten roll basılırsa bence epey güzel yürürler
vtec ve clio sahibine maşallah vtec kullanırken vites kaçmış felan ama aracın ciğeri çok sağlammış yetişmiş bitişe.
Vtec zaten biiliyoruz çok tehlikeli, ama clioda çok iyi yürümüş tebrik ederim hele sonradan çok fena acılıyo maşallah iki araçada:)
benim pm yokta, msne eklersen sevinirim, time-r@windowslive.com :icon_tup:
laci vtec benim hem onu kimselere bırakmam hasrete son verelim artık :D rodajım bitti eksikleri giderip özgünün ellerinden öper yılbasına kadar biter seneye kim öle kim kala :)