adapazarı sapancadan sonra cok guzel duzlukler var:)
Printable View
adapazarı sapancadan sonra cok guzel duzlukler var:)
Maşallah!m power!!!
maşallah kazasız belasız sürün :)
maşallah ok gbi fırlıyo mubarek :eek:
Mert abi seni şahsen tanımam ama benim hayalini kurduğum hayatı yaşıyorsun.Eğer hayatım düşündüğüm yönde giderse idol aramama gerek yok senden başka.Sadece dostlarıma ve kendime bu işi yapmak en büyük isteğim.Bütün konularını tek tek okudum sen ne yaparsan yap gözümde bir numarasın.Aracına da sana da helal olsun maşallah allah tekerini düz bastırsın...
Yukardaki listedeki araçlarla deneme yapılıp videoya çekilse.Her sabah izlenir vallaha uyku açmak için :)
hasikomenoooo !
o nasıl bir hızlanma.. 41 kere maşallah.. feci başarılı ! bi daha maşallah hatta :)
masallah masallah
bi hafta sonu konya veya manisa pisti kiralansa bu iddalı isimlerin 0-400 lerini düzgün bi ölçüm sistemi ile görülse süper olur.
TECHTURKEY-- QUARTER MILE RACE :)
manisada böle bi org yapılsa muhteşem olur :D tech2011 de böle bi org gider 5. yıl anısına :D
Tek kelimeyle MUHTEŞEM olmuş..Maşallah,elinize sağlık..Samsun dan sevgiler,selamlar.
Harika Harikaaaaaaaaaaaaaaaaa
Emeğinize Sağlık, Araçlara Maşallah!
uçuyor bu maşallah
maşallah, ışınlanmışlar resmen:)
Aynen Araçlar Harßiden Fena Ama Şunuda ßelirmek İsterim M3 Hakkını Verdi arkadaşlar...
Tebrikler ßaşarılarınızın Dewamını ßeqleriz...
abi ohaa ya.mükemmel harika süper.Allah kaza bela vermesin.ne keyiflidir o bmw ile gazlamak:)
masallah cok basarılı bır m3. her ıkınızede kazasız belasız surusler..
Twin Turbo E46 M3 ne yürüoo bee
Helal olsun..
m3e maşallah ya :S
maşallah çok güzel yürümüş m3... başarılar dilerim...
MaşAllah M3 'e harbi çok güzel gidiyor :)