kafam corba oldu turbo m3 new busa videosunu seyrettim sonra teg ve busaları duz mantık yapıyorum o zaman teg ile turbo m3 deneyebilir :)
maşallah araclara.
Printable View
kafam corba oldu turbo m3 new busa videosunu seyrettim sonra teg ve busaları duz mantık yapıyorum o zaman teg ile turbo m3 deneyebilir :)
maşallah araclara.
Pearl Harbour gibi olduk, "Japon" saldırıları başladı. supra, integra..
Seve seve deneriz.
Supra ile ilgili, kim geçer kim geçemez, çok iddialı olmamak lazım.
Bir hortum çıkar, benzin pompası kitlenir, difransiyel kırılır. Mekanik, tamamen mekanik. Bu nedenle çok iddialı olmamak lazım.
Her an herşey olabilir.
Amma, şöylee çoooook güçlü bir Supra ile test etmek de benim için büyük keyif olur.
aracım bitsin egzoz aşamasındayım bende sizinle güzel bi deneme yapmak isterim mert bey..
hep diyorum.bu kış çok güzel olucak.. maşallah miniks ve tm3 e .
takip ediorum ama onların deerleri bence bize uymuyo ben şöle olsun isterim bana sorsanız
100 -300 km gibi cunku 30 mph race bi motora bence cok düşük devire tekamül eder..
supranın durumunu sen benden daha iyi biliyorsun abi th400 ü 1 kere bile demediğimzi deneyeceğimizi ve düşündüklerimizi sana daha dün anlatttım dert değil bitsin sewe sewe denersiz 6 aydır duruyor elimizi bile sürmedik ondan sen yollarda3 aydır geziyorsun aksini iddda eden konuşan varsa buyursun 5 -6 gibi cemalin yanına geçiceğim suprada bişiyler yapmak için sanada açıkladım ama neysem abi sen biraz gaza gelmişsssin sanırım supranın zamanı az 1-2 ıvır zıvır lazım sanzımana geslin DENERSİNİZ herhalde :)
ondon dolayı abi sana açıkcası yakıştıramadım ki siz sanırım 10 seneden fazladır arkadaşsssınz neyse orası beni ilgilendirmez salca olan herkes anlayan anlar arabaları bitttimi kimse kimsey iaramıo helal ama mert direk denersiniz bunu burda afişe etmenin manası nedir bilemiyorum kendini kanıtlama ise buyur abi Helala olsun Araban süper gidiyor kazasız belasız En hızlı sensin en iyi almanlar en hızlı amerikanlar :) bişi demiyorum
fuardaki lp yi allmişler :) dikkat edin boynuz gelmesin :) anladın dimi abionu uhauhahuauhahuua
Özgüncüm,
TH400 ü test etmediğinizi sen bana söyledin. Evet, doğrudur. Bu konudaki samimiyetine inanıyorum.
10 senelik arkadaşlık eridi, 8 ay evvel 60-130 yap gel dendi.
Şimdi 60-130 um var. Yolda araçlar konuşsun. Evet gaza geldim, haklısın.
Gün gelir ben başka bir araç alırım, senin tune etmeni rica ederim. Kıymetli ellerini benim aracıma sürersin. Senin ile alıp veremediğim olmadığı gibi, seni sevdiğimi sen de bilirsin. Bak sevgililer günü gibi oldu.
Supralar usa da çok hızlı ve çok iyi değerler elde ediyorlar. Tartışmaya gerek yok. NOKTA.
Ülkemize gelince, senin yaptığın başarılı diğer araçlar gibi supra da çok hızlıdır. Bu konuda bir şüphem yok.
Ancak hem senin tune ettiğin, hem de Salih'in supraları gerçek şartlarda görmek isterim.
İsmail in güzel bir lafı var "vırrık, cırrık". Aynen vırrık cırrık olmadan test edelim.
Senin tune ettiğin supra bitince, eğer benim de M3 sağlam ise, seve seve deneriz.
Şu sahneyi hayal et: Supra Sertan, Supra Salih, Volkan Tanju TT, İsmail MSupra, Sulhi Subaru, Eröz Z06 TT, Minix Ahmet Busa, Emre Levent 997 TT, M3 TT, Gallardo TT. Amerikanların yani Volkan Bey'in 200 km/h üzeri alayımızı duman edeceği ihtimalini göz ardı etmeyelim. Sıfırdan kalkışta Emre Levent'in çoğumuzu toza boğacağını göz ardı etmeyelim. Minix Ahmet Busa ufak modlar ile çok ciddi bir araç olduğunu göz ardı etmeyelim.
Profesyonel çekim yapılır. Hoş bir test olur.
Ummadık taş baş yarar. Bir bakarsın ne M3, ne supra, bambaşka bir araç içimizden geçer.
Özgüncüm, burada yazmak yerine siz teste çıkıp hazırlayın bitirin, çağırın beni. Dünyanın en hızlı supralarından biri bana ne kadar fark atıyor ben de göreyim.
Bu arada gallardo hayırlı olsun, en kısa sürede TT olsun, gallardo TT ile test için de sabırsızlanıyorum. Acaba M3 e gallardo motoru swap yapsak mı ;)
Supra Sertan, Supra Salih, Volkan Tanju TT, İsmail MSupra, Eröz Z06 TT, Minix Ahmet Busa, Emre Levent 997 TT, M3 TT, Gallardo TT. Amerikanların yani Volkan Bey'in 200 km/h üzeri alayımızı duman edeceği ihtimalini göz ardı etmeyelim. Sıfırdan kalkışta Emre Levent'in çoğumuzu toza boğacağını göz ardı etmeyelim. Minix Ahmet Busa ufak modlar ile çok ciddi bir araç olduğunu göz ardı etmeyelim.
bunların arasında olmaktan zevk duyarım.
mert bey
Eğer 0 dan kalkış gibi rolıng harici bi durum olursa daha da güzel oLur 0 400 - 0 1000 metre bile yapabiliriz..
yaw suli +700 800 lerden bahsediliyo Türkiyede sıfırdan kalkacak asfalt mı var yol mu var :)
kankacım asfalt yoksa lastık var yani dert deil şimdiye kadar nasıl kalktık izmitte ankarada orda burda..
he yolda dersen var pazar sabahları kınalı mevkinden sora yol edırneye kadar bildiğin ıssız yol..
liste fenaa bı anket acılsa :p
Selam beyler,
Mert'i tebrik ederim, sonunda arabasi busa performansini yakalamis. Kral olmak istiyormus, yolu acik olsun :) Heyecaninida anliyorum, bende gaza gelmistim zamaninda motorlari gecince..
Yemege gidiyorduk, yumusak ortam vs bunlari gecelim bence. Ciddi bir deneme olmus, guzel olmus, elinize saglik.
Kim kiminle niye arkadas oluyor bu ortamda belli, makyaj yapmaya gerek yok. Daha once yapilan arkadasliklari gorduk yillardir. Birbirimizi gecmeyelim/denemeyelim ittifaki kabak tadi veriyor artik..Zira bugun Sertan'a ettigin laflari yarin miniklere etmen mumkundur. O yuzden mesafeyi iyi ayarla dostum ;) Eglencenize bakin, olaylari kisisel hale getirmeyin. Isteyen cikar eglenmeye istemeyen cikmaz. Herkesin eglencesi, derdi kendine.
O kadar araba saymissiniz, organize olun, trafige kapali bir yer ayarlayin, cikin ruslar gibi gazlayin 2-3 ayda bir. Kendi icinizde kavga etmekten geri kaldiniz, trafik ameleligini birakin artik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!