Maşallah çok güzel denemeler...
Printable View
Maşallah çok güzel denemeler...
O gün bir sürü video izlettiniz
Serdarın telefonunda 10 tane video var
gitmiş hilminin en kötü bastıgı videoları eklemişsiniz
Madem aramızda dostluk arkadaşlık var ozaman bütün videoları eklemenizi beklerdim
Hilminin arkadan 3 te bastıgı videoyu koymuşsunuz
ama nerde 2 de bastıgı önünüze 5 6 boy cıktıgı videolar ?
neyse nede olsa dostuz herkes işine geleni yapıyor ama bundan sonra bende işime geleni yaparım
Hodri meydan Hem kendi motorumla Hemde hilminin Motoru ile çarşamba gecesi deneyelim ikisinide ben sürecegim
ister araba içinden ister araba dışından nerden isterseniz video çekin
sadece sizin işinize gelen videoları eklemekle olmaz Dostluk
Ahmet
ahmet senin sinirin ne böyle dünde yarım gaz açtım hilmi yerine ben denesem daha iyi kullanırım dedin biz o gün video çekmeye değil gazlamaya çıktık videolar bu ahmet benle ilgili deneme ve başka bir şey talep etme sonuçta senle biz napsak geçemiycez..
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş
Allah kaza bela vermesin masallah araclara ama TEG e ayri bi bravo ii tutunmus busalara karsi cok basarili:icon_tup:
Aranızdaki muhabbeti bilmem de
Şimdi bende izledim videoları abi sadece bu videolar yok yanlız
Serdar da bana tek tek izletti videoları bak burda daha farklı gidiyosun falan dedi
orda 2 de bastım cünkü dedim bende zaten 1 sefer 3 te bastım sonra hep 2 de gazladım
o videoları koymamışsınız olsun önemi yok benim açımdan sorun değil :):)
canınız sağolsun araban güzel gidiyor maşallah laf yok
Ama şunu da unutma abi
sen ben ne kadar arabacıysak
Ahmet te okadar motorcu adam 13 yıldır motora biniyor
Senin araban hakkında hiç bizden yada bizim yanımızdaki birisinden kulagına cemin integrayı fena gectiler motorlar yan yana falan yürümüolar acaip fark oluyor tarzında birşey duydunmu ?
Yada sana şöle sorayım Duysan tepkin Ahmetin verdiği Tepkiden farklı olurmuydu ?
bana bunun cevabını yazmana gerek yok ben biliyorum zaten cevabını
Kendini ahmetin yerine koy ondan sonra yorum yaparsan daha iyi olur
Hilmi
hey maşallah
Cem senınle yuzyuze konsuruz. burası yerı degıl. ben sana telefonda gerceklerı soyledım. yalan yanlıs konusmıcamı bılırsın. bırdaha cıakrsak gazlamaya bende kameramı takarım bı dıp gaz bı de yarım gaz denemesı yaparız :)
neden daraldıgımı da sana telefnda ızah ettım. hergun benı bırı arıo sole olmus bole olmus dıe. abıcım senı hıc arayan oluyor mu senı hayabusa fena gecmıs soyle olmus boyle olmus dıe :):)
bızden konusan yok Allaha sukur senın konusmadıgından adım gıbı emınım ama abı 3.4.5 sahısları tutmakta senın elınde.
Ahmet
maşallah tegde busada cok guzel yurumuş
bu kadar hızlı guclu makınlerde stock vteclerı denermesi gıbı mukayese yapılmaz o anlık hava arac koşuları cok farkeder bı tarafta busa bı tarafta 500 cıvarı teg den bahsedıyoruz
tebrıkler tekrar...
2.3.4 şahıslara dikkat,ne çıkıyorsa onlardan çıkıyor.
cem abi masallah...
ahmet hilmi sabah 8 de iş başı yapıyorum gece yatana kadar böle aptal aptal telefonlar geliyor forumları okuyorum ben ne kimseyi şöyle yardım diyorum nede başka birşey açıkcada küfür ettim kaç sefer benim arabamla kimseye gider yapana .ve ben daha napıyım kardeşim küfür ettim olmadı yazmadım konuşmadım olmadı bunun arası nedir onuda anlamadım en güzeli kendin deniyceksen bir sen bir ALLAH ..ben anlamadım yaw denersin bir türlü denemezsin bir türlü napıyım artık burdan yazıyorum BENİM ARABAMLA BAŞKASINA GİDER YAPANIN .....DENEDİĞİM ADAMLARLA İLERİ GERİ KONUŞANIN ....
maşallah fenaa
butun araclara masallah. dostluk herseyden onemlı teneke parcası sonucta
maşallah integraya da busalara da
maşallah teg
turbo teg e masallah dostlar arkadaslar aralarında denemısler guzel denemeler olmus herkese tebrıkler
maşallah ..........................