maşallah uçuyolar :)
Printable View
maşallah uçuyolar :)
maşallah teg e b serisini böle görmek gerçekten güzel busa zaten son nokta güzel denemeler olmuş
maşallahh :D
maşallah ;) çok güzel videolar nazar değmesin
maşallah :)
maşallah her iki tarafada hayabusalar fena alet hele akhisar draglarınlarına gelen hayabusayı gördükten sonra daha iyi anladım.
Maşallah abi allah kaza bela vermesin teg i canlı izlemek çook daha zevkli.
motorlarada allah kaz abela göstermesin maşallah.
Maşallah Teg bomba
bu ay ki tr tuning dergisinin kapagındaydı teg turkiyenin en hızlı FWD siymis oyle yazıyordu...
masallah araclara...
100 - 200 6.38 sn degerim var
0.9 bar 3mm conta ile
başkada da degerim yok daha sonra cok hızlandım dogru ama ölçüm alamadık maalsef patinajdan dolayı
neyse bunları gectim
şimdi ben diyorum ki
şu anda yürüyen başka önden ceker hızlı araba varmı ?
yok
ozaman kimse bu daha hızlıydı diyemez dememeli
hee cem 100 - 200 ölçer benden yavaş çıkar ozaman HULK daha hızlı olur
mesela yüregirinde 6.2 saniye 100 - 200 degeri var komple yapılı motor GT37 turbo 1.4 bar basınc ile
benim arabam 0.9 bar 3mm conta ile methanol falan yokken daha ilk halimde yaptıgım süre 6.38
ama daha sonra 1.3 bar 11.7 cr + methanol basarak nereler geldigimi ne araçlarla yürüdügümü biliyorsunuz
fakta hiç bir zaman 6.3 saniyenin altına inemedim patinajdan dolayı
bende idda etmiyorum mesela arabam yüregirinkinden hızlıydı diye
ozaman yüregirinkisi kırılmasa saglam olsaydı dener görürdük
şimdi de ben diyorum benim kisi kırılmasa dener görürdük
ama böle bir şansımız varmı YOK
o yüzden TR nin en hızlı FWD si cemin integrasıdır
bunu da kabullenemicek bir durum neden olsun onu da anlamış degilim
yani bu tip yorumlar komik işte insanların arası bu yüzden bozuluyor
edit: hilmi yazmış zaten benim yazmak istediklerimi
yahu bir adamın konusunu rahat bırakında insanlar ağız tadı ile videoları izlesin maşallah desin başka yorum yapmayın yahu. alla alla. hayabusa ile giden bir honda var gurur duyalım arkadaşlar geçsede geçilsede yürüyor işte maşallah diyin keyfini çıkarın biraz.
maşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhh
işte bu yuzden forumda insanlar yanlıs anlasılabiliyor mimin yok gulumseme yok vs
benim soyleyiş tarzımda hiç bir gariplik yok anlayacagın teg yurumuyorken hulk vardı ve en hızlı biz onu biliyorduk simdi ise onceden en hızlı olan adamlar ''miniks'' bunu onayladıktan sonra bize laf dusmez onu demek istiyorum sonucta fwd nin en iddalılarından kendileri ve hepimiz yakından takip ediyoruz...
cem abiyi tebrik ederim ''oha oha oha :D:D sen anladın cem abi :D ''
yok abi, sure konusur bu iste. Araclarin denenmesinden net sonuc cikmama sansi vardir her zaman. mesela sizin busa denemeniz bana net bir fikir vermedi arac icindeki kameradan. Busanin guc bandinda oldugu andaki one cikis yuksek hizlanma farki, vitesten sonra gaza ne kadar oturmussun belli degil.
Yuregir'in suresini gecemedi daha kimse, hayirlisi.
Süre ölçümü rollingde kesin sonuç vermez. Bir yargıya varamazsınız sadece fikir olabilir.
maşalahh araçlara :)
Gazlayanların hepsinin emeğine sağlık.
Bir Teg'in ne şekilde olursa olsun Busa kovaladığını görmek hemde Hilmi ve Ahmet usta gibi kişiler üstündeyken gayet sevindirici :)
Busalarada Cem abiyede maşallah.Miniksleri 2 tekerde de 4 tekerde de geçsede geçilsede izlemesi çok zevkli.En son videoya bittim :)
Bu arada Allah aranızı bozdurmasın.
Maşallah tüm araçlara
insanlar, arabalar degisir, sureler hatirda kalir. Dunyanin her yerinde boyledir bu is.
rolling'e hazirlanir bir arac, digerlerini cagirir, gelemeyene korkak derler, gelene laf ederler, adam yorgundur vites kacirir, birinden yag akar, hortumu patlar. Asil bence rollingler tam fikir vermez her iki tarafta %100 hazir degilse.
Herkes maximum potansiyel yakaladigi zaman olcum yapsin, zira her arac ayni anda max potansiyelde degildir.
Max potansiyel rolling istiyorsaniz organizasyon yapacaksiniz, tarih belli olacak, insanlar hazirlanacak. Benim fikrim budur, ya sureler konusur yada herkesin katildigi yaris olur, galibi belli olur. Yada millet ben kralim diye gezer ortalikta :rolleyes:
okadar hızlı araç aynı yolda hem karmaşıklık hemde tehlike olur.
en iyi sonucu dbn belirler. yine toplanılır herkez aynı yolda yapar denemesini, en mantıklısı bu olur bence.
bir şey soracağım, son videoda lazrail denilen arkadaşın kullandığı motor ne acaba ?
Hayır o amaçla yazmadım aslında. Burada ölçülen süreler belirli bir hız aralığının ölçülmesi rollingde ise yarışlar kimin önde olduğuna göre kazanılıp kaybediliyor yani alınan mesafe önemli.
Rollingde yarışan iki araçtan birisi 180 km ile giderken hala önde olabilir 200 km ile gidenin ama süresi yüksek çıkar. 100 200 süresi kesin bir sonuç vermez demek istiyorum.
yani omer şunumu demek istiyorsun ?
rolling esnasında geride kalan aracın suresi onde giden aracdan daha iyi cıkabilir, bumu yani ?
Evet mümkün böyle birşey.
100-200 vs gibi ölçümler sadece süreyi verir, dbn'de baktığımızda hız eğrisinin altında kalan alan katedilen yolu verir. virgülden sonraki 3 rakamı bile aynı süreyi yapmış iki araç rollingte aynı yolu almayabilir, biri önde olabilir.
teg maşallah ama benim favorim old busa,new busa ve k7 nin olduğu son video.motosikletin sesi otolardan daha harika bence.hilmi ve ahmet abilerim bu videolarınızı izlediğim çok iyi oldu şimdi benim zx10 ile sizin busaları daha çok denemek istiyorum.bu arada sana özelden mj atmıştım ahmet abi ama cevap alamadım çok yoğunsun sanırım cevabını bekliyorum.elinizi o gaz kolunu çeviren ellerinizden öperim harikasınız....uzun yıllar hep böle 11000-14000 rmp çevirirsiniz inşallah..